Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
03 сеп
2010
 
 

IFA 2010: Два LED пико-проектора добави Toshiba към портфолиото си

10722 прочитания
По време на изложението IFA 2010 Toshiba Europe представи нова гама преносими пико-проектори - LUMILEO P100 и LUMILEO M200. Благодарение на енергоспестяващия LED светлинен източник, ултра леките проектори са с дълъг живот на батерията до 80 минути. Предназначени както за домашните, така и за бизнес потребителите, тъмно сините LUMILEO устройства могат да прожектират големи кристално чисти изображения от най-различни източници, твърдят от компанията. LUMILEO P100 и LUMILEO M200 се очакват на европейския пазар през четвъртото тримесечие на 2010 г.

 LUMILEO P100 е миниатюрно устройство с дълготрайно LED осветление, съчетано с висококачествени оптични характеристики, които позволяват на потребителите да прожектират на стена снимки с размер до 152 см (измерени диагонално). Благодарение на енергоспестяващата LED технология и батерията с голям капацитет, потребителите ще могат да гледат видео клипове с максимална яркост до 80 минути, без да има нужда от презареждане на батерията. Пико-проекторът може да се свърже и да прожектира съдържание от лаптопи, смартфони, цифрови фотоапарати, геймърски конзоли и портативни медия плейъри.

LUMILEO M200 е 2 в 1 устройство, което съхранява и показва съдържание. С вътрешния си капацитет за съхранение на информация до 2GB, слот за микро SD карта и вграден медия плейър, LUMILEO M200 може да работи дори и без външно устройство за съхранение. Това превръща малкия портативен проектор в самостоятелно устройство, подходящо за много различни цели. Лесно за ползване колелце помага да се настрои фокуса, а навигацията е бърза и лесна с 5-посочен кръгъл панел от предната страна.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас