Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
30 авг
2010
 
 

ViewSonic PJD7382 – късофокусен проектор за учебна аудитория

10991 прочитания
Корпорацията ViewSonic представи късофокусния проектор PJD7382, който е предназначен за учебни аудитории и образователни центрове. Устройството идва в комплект със софтуера Creston RoomView. Той позволява при включване на PJD7382 към Ethernet мрежата да се осъществява мониторинг, диагностика и управление на всяко такова устройство. Освен това устройството поддържа технологията DLP Link и проектиране на 3D изображения. Продуктът предлага яркост от 3000 ANSI лумена и 3000:1 ниво на контраст.

PJD7382 има проекционно съотношение 0,61, което позволява да се получи рязко и точно изображение с диагонал 81 инча (206 см) на един метър разстояние. Това го прави подходящ избор за извеждане на изображение на интерактивна лекционна дъска за обучение в клас. Проекторът е снабден технологията BriliantColor и 5-сегментни DLP "цветни колела" (RGBWY) за получаване на по-реалистични цветове. Продуктът идва с вход за микрофон, високоговорители с мощност 10W и възможност за предаване на субтитри за хора със слаб слух.

 

Конструкцията без филтър опростява обслужването на проектора и намалява значително цената за притежание, твърдят от ViewSonic. Еко режимът в този модел позволява да се намали разхода за енергия, животът на лампата се увеличава до 6000 часа и се намалява нивото на шума.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас