Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Настолни компютри
19 авг
2010
 
 

Работните станции Z на HP идват с Adobe Creative Suite 5

3685 прочитания
НР обяви, че последната версия Adobe Creative Suite 5 може да бъде добавена като допълнителен компонент към ново закупените работните станции Z. Това включва Adobe Premiere Pro CS5 и Adobe Creative Suite 5 Production Premium.
Работните станции HP Z съчетават последните технологии: от професионални решения за графична обработка до вградено high-definition аудио и лесна и прецизна работа с приложения за създаване на 3D анимация, фотография и излъчване на видео.

Z сериите идват с 64-битова операционна система и са базирани на процесори Intel Xeon. Тези работни станции се предлагат с избор от професионални дисплеи с размери от 55,9 см. (22") до 76,2 см. (30"), включително Dream Colour дисплей за приложенията, където се търсят точни цветове. Последното попълнение монитор HP ZR30w S-IPS LCD осигурява резолюция от 30 бита на пиксел и 1,07 милиарда цвята.

Според IDC, HP е лидер с 47.5% от пазара на персонални работни станции в региона на Европа, Африка и Близкия Изток. Клиентите, които преминават към Z сериите, могат да се възползват от непрекъснатите иновации на НР в области като дизайн и работа с продукти на независими доставчици на софтуер (Independent Software Vendor (ISV).
HP и Adobe са оптимизирали цялата система. Близките взаимоотношения с независими доставчици на софтуер позволява на работните станции HP Z да са напълно оптимизирани за работата с приложенията на Adobe CS5.

Софтуерът на Adobe в момента се предлага на английски език, но от август 2010 г. ще бъде достъпен и на френски, немски, италиански и испански. Потребителите на Adobe могат да ъпгрейдват своите компютри с допълнителна памет или с по-голям твърд диск, за да извършват нови дейности, ако това се налага.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас