Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
11 авг
2010
 
 

1600 кандидатстват за стаж в Мобилтел

Стажантската програма на Мобилтел е предизвикала интереса на кандидати и от страната, и чужбина

3952 прочитания
„Над 1600 млади хора, които учат в България и чужбина, са заявили желание да участват в тазгодишната стажантска програма на Мобилтел, съобщиха от оператора. - 40 от тях вече работят в компанията, като тенденцията е този брой да се увеличава, тъй като заявките за стаж всекидневно нарастват", добавят от Мобилтел.

На 15 декември с връчване на сертификати и боулинг турнир официално завърши „Стажантска програма 2009” на Мобилтел.


Операторът провежда стажантската си програма за шеста поредна година. Програмата е част от стратегията на компанията, насочена към професионалната ориентация и квалификация на младите хора.
От компанията смятат, че големият интерес към програмата се дължи на факта, че условията за стаж вече са много по-гъвкави и предлагат много по-големи възможности. Стажантската програма на М-Тел вече е целогодишна, докато повечето стажантски програми са валидни само през лятото.
Областите, в които младежите могат да работят, са „Финанси", „Телекомуникационни решения", „Човешки ресурси", „Маркетинг", „Маркетинг комуникации", „Мрежа за достъп и пренос", „Продажби", „Информационни технологии", „Експлоатация на телекомуникационната мрежа", „Корпоративни комуникации" и „Правна".
Това лято за стаж в Мобилтел са се записали младежи от университети в страната и чужбина, сред които Софийски университет, Нов български университет, ТУ - София, УНСС, City University of Seattle, City University of Sheffield, Нова сорбона - Париж, Bournemouth University и Manchester Business School.
Стажантите в компанията ще преминат през бизнес обучения, допълнителни срещи за обмяна на опит между различните дирекции в компанията. В края на стажантската програма ще има церемония, на която всеки стажант получава сертификат за успешното си представяне.
CW/Б
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас