Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Инфраструктурно управление
21 юли
2010
 
 

Ericsson печели аутсорсинг договор с China Mobile

Ericsson ще управлява 22 хиляди базови станции на China Mobile Hebei, който има 35 милиона абоната.

3816 прочитания
Регионалното поделение на China Mobile - China Mobile Hebei е сключило ексклузивен договор с Ericsson за управление на всички нейни 2G/3G базови станции, работещи по технологиите GSM/TD-SCDMA. Договорът е за тригодишен период, като управляваните базови станции са 22 000, осигуряващи мобилни услуги за 35 милиона абоната на провинция Хъбей, която е с население около 70 милиона души.

Ханс Вестберг, CEO на Ericsson, и изпълнителният вицепрезидент на China Mobile Лу Ксиангдонг


„Договорът дава възможност на China Mobile Hebei да подобри качеството на мрежите си и оперативната си ефективност, както и да се концентрира върху основния си бизнес, а именно към абонатите си, а Ericsson ще грижи за мрежовата поддръжка и всички базови станции", обясниха от шведския производител.
Двете страни имат зад гърба си дългосрочно и ефективно партньорство, продължаващо повече от 23 години. Към момента Ericsson официално е обявила, че има над 100 договора за услуги за управление, сключени с оператори от различни краища на света. Чрез действащите договори за управление на услуги Ericsson управлява мрежи, обслужващи повече от 700 милиона абонати.
CW/Б
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас