“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ќбучени€
08 юли
2010
 
 

Ќ– създаде професионално ITIL училище за оптимизаци€ на »“ процесите

5530 прочитани€

Hewlett-Packard Ѕългари€ открива първото в Ѕългари€ професионално ITIL училище в кра€ на юли. „HP Education ITIL Summer School 2010” ще предлага най-важните и интересни нива на ITIL подготовка.

ќбучителното звено започва на 26 юли и ще продължи до средата на октомври в учебни€ център на Hewlett – Packard Ѕългари€. —пециализирани€т курс е организиран от експертите от образователни€ екип на HP, с помощта на техническите консултанти към центъра на компани€та и двама от най-добрите ITIL преподаватели в Ѕългари€ и региона.

 урсовете, които „HP Education ITIL Summer School 2010” включва, са разделени на различни нива и са подход€щи за мениджъри на компании, ръководители на »“ дирекции, както и служители на позициите: Change manager, Release manager, Incident manager, Services manager, както и за всички останали, които са привлечени от иде€та да направ€т успешна кариера в »“ сферата.

√рафикът на училището включва 6 курса с продължителност между 4 и 5 дни, всеки. “емите съдържат: Operational support and analysis (OS&A), Release, control and validation (RC&V), Service Offerings and Agreements (SO&A), Service Operation (SO), Service Transition (ST) и Managing through the lifecycle.

—лед успешно завършване, курсистите получават дипломи за вс€ко от съответните преминати нива. ”частниците, преминали цели€ набор от курсове ще получат HP сертификат за завършено HP ITIL училище. „“ези, които съберат общо поне 25 точки от всички нива, ще се сдоби€т с диплома „ITIL Expert”, ко€то предостав€ значителни възможности за развитие на професионалната кариера”, об€сн€ва ћоника “емелкова, мениджър Ќ– ”чебен център Ѕългари€. ќсвен това, след всеки от курсовете, обучаващите се получават и възможността по желание да се €в€т на изпит и да придоби€т световно призната квалификаци€.

≈“» ≈“»:
HPучебен център
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас