“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
24 юни
2010
 
 

D-Link се реорганизира и засилва позициите си в »зточна ≈вропа

5820 прочитани€
D-Link ще засили активността си в »зточна ≈вропа чрез реорганизиране на дейностите си там.  омпани€та назначава “омас фон Ѕарош за вицепрезидент за ÷ентрална и »зточна ≈вропа като в същото време към отговорностите на —тефано Ќордио, вицепрезидент на компани€та за ёжна ≈вропа, добав€ нови региони.

“омас фон Ѕарош (на снимката) е управл€ващ директор на D-Link за ÷ентрална ≈вропа от €нуари 2005 г. и отговар€ за развитието на бизнеса на компани€та в √ермани€, јвстри€ и Ўвейцари€. Ќовата му рол€ добав€ към отговорностите му Ѕългари€, ѕолша, –умъни€, —ловаки€, „ехи€ и ”нгари€. “омас фон Ѕарош поема задължени€та за тези страни от –оман Ќапиерала, досегашен мениджър на компани€та за »зточна ≈вропа и регионален мениджър за ѕолша, който се оттегл€. ¬сички останали местни структури в изброените региони ще се запаз€т, казват от компани€та.

—тефано Ќордио се присъедини към D-Link през 1999 г. и две години по-късно пое управлението на бизнеса в »тали€, √ърци€, »спани€, ‘ранци€ и ѕортугали€. Ќасто€щата реорганизаци€ на дейността включва под негова отговорност и јлбани€, Ѕосна и ’ерцеговина, ’ърватска, ћакедони€, „ерна гора, —ърби€ и —ловени€.

“омас фон Ѕарош и —тефано Ќордио ще се отчитат директно пред  евин ”ен, президент на D-Link ≈вропа.

„Ќовата организационна структура ще ни позволи да бъдем далеч по-гъвкави и бързи в операциите на компани€та, като ни осигури консолидаци€ на дейността на —тари€ континент, казва ”ен. - ѕо този начин ще се възползваме максимално от успешните продажби и маркетингови активности и ще ги адаптираме точно към индивидуалните особености на пазара във вс€ка една страна. “омаш фон Ѕарош и —тефано Ќордио допринесоха значително за успешното позициониране на компани€та на пазарите в ÷ентрална и »зточна ≈вропа и в€рвам, че техни€т опит ще бъде от полза в бъдещото развитие на компани€та и нейното портфолио от ц€лостни мрежови решени€ в ≈вропа."
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас