Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Инфраструктурно управление
19 апр
2010
 
 

Experеo ще партнира с Нетера при предоставянето на глобална Ethernet свързаност

Компаниите ще предлагат съвместно „гъвкави“ услуги – от Ethernet връзки под 10 Mbps до линии с капацитет 1 Gbps.

4020 прочитания
Договор за регионално партньорство при предлагането на Ethernet свързаност сключиха Нетера и базираната в Амстердам телекомуникационна компания Expereo International, съобщиха от българския телеком оператор. Той предлага услугата от няколко години на пазара в България, като в момента обхватът й излиза извън рамките на страната и достига Турция, Гърция, Македония и Грузия.

Сега услугата става глобална и е предназначена както за телекомуникационни оператори, така и за мултинационални корпорации и национални корпоративни клиенти, нуждаещи се от конфигуриране на услуги от точка до точка в рамките на целия свят, обясняват от Нетера.

"Expereo International продължава да нараства глобално си портфолио и Нетера е логичен избор за партньор както за Балканския, така и за Кавказкия региони. Expereo бе най-впечатлен от мрежата на Нетера и качеството на услугите, предоставяни по тази мрежа, заявява Майлс „Джийн" Киърън, директор връзки с доставчици в Expereo. - Очакваме бизнесът ни да нараства заедно с Нетера, тъй като пазарът се разраства и развива", допълва той.

Ethernet свързаността се предоставя и в защитен, и в незащитен вариант, като се предлага високо ниво на сигурност и наличност, QoS, гарантирани стандарти и параметри при действието й.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас