Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
30 мар
2010
 
 

Банка Пиреос разработи нов пакет за индивидуално банкиране

Пакетът комбинира спестовна сметка, дебитна карта и интернет банкиране

4548 прочитания
Нов пакет за индивидуално банкиране, комбиниращ три продукта - спестовна сметка Пиреос Феър Плей, дебитна карта Visa Electron и интернет банкиране, пусна на пазара Банка Пиреос България, съобщиха от финансовата организация.
Пакетът за ежедневно банкиране е безплатен и предоставя на клиентите на банката допълнителни предимства. Използването на дебитната карта Visa Electron например е без годишна такса. „Същевременно пакетът съчетава висока доходност по спестовната сметка Пиреос Феър Плей и удобството на интернет банкирането", добавят от банката.
„С новия ни безплатен продукт „Пиреос пакет" за ежедневно банкиране се стремим да улесним нашите клиенти в техните ежедневни финансови операции, да им спестим време и пари, запазвайки високото качество и ниво на сигурност на нашите услуги", заяви Атанасиос Куцопулос, главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България.
Спестовната сметка Пиреос Феър Плей предлага висока доходност (4,25% до 4,75% за сметки в лева, 2,5% до 3% за еврови сметки) и нарастваща лихва в зависимост от престоя на средствата в банката и дневния баланс. „Не съществува изискване за минимална сума за откриване, както и такси за откриване, закриване и поддържане, или такси за теглене и внасяне на каса през първите 4 години от откриването на сметката", допълват от финансовата организация.
От своя страна, Интернет банкирането на Банка Пиреос предоставя 24-часов достъп до информация за всички ползвани продукти в банката и управление на средствата по всяко време, от всяко място по света, при най-високо ниво на сигурност.
В момента Банка Пиреос е сред десетте най-големи банки у нас, разполага с клонова мрежа от 101 поделения в цялата страна. Към 31 декември 2009 г. тя притежава активи за над 1,85 милиарда евро.
CW/Б
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас