Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
25 мар
2010
 
 

Adobe ще „махне покривалото" на Creative Suite 5 на 12 април

2354 прочитания
На 12 април Adobe ще пусне следващата сериозно обновена версия на колекцията от приложения за графичен дизайн, видео редактиране и уеб разработки Creative Suite. От компанията обясниха, че са решили да направят премиерата тогава, за да дадат на клиентите си възможност да се регистрират за онлайн дебюта.

Събитието ще се състои в 8 часа тихоокеанско време на Adobe TV. Всеки може да се регистрира, за да види какво ще се случи на 12 април, когато ще бъдат разкрити най-интригуващите нови характеристики за приложенията, съставящи Creative Suite 5, включително Photoshop и новите му CS Live услуги.

Петата версия е първият „основен ремонт" на комплекта от пускането на предходната четвърта версия през септември 2008 г. Тогава Creative Suite съдържаше 13 продукта, сред които Photoshop, InDesign и Illustrator, 14 интегрирани технологии като Bridge и Version Cue и дори услуги като Acrobat.com.

Обновяването идва около 19 месеца след предходното такова, което е общо взето в рамките на плана на Adobe, според който големите обновления се случват на всеки 12 до 18 месеца.

Концепцията на Adobe за креативен пакет от приложения беше за пръв път представена през 2003 г. Дотогава компанията пускаше софтуерните си обновления на базата на индивидуални времеви схеми.

Macworld.com
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас