Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
11 мар
2010
 
 

Стартира второто издание на „Партньорска академия - Поликомп”

Лектори ще са продуктови мениджъри и специалисти от марките-партньори на Академията.

4286 прочитания
Българският дистрибутор Поликомп стартира второто издание на „Партньорска академия - Поликомп". Инициативата е програма за обучение на търговци от фирмите-дилъри на компанията. Целта на академията е да улесни клиентите на дистрибутора в оферирането на продуктите, които той предлага на пазара, като предостави последна информация за новостите в различните продуктови линии. Предвидени са обучения за начинаещи и напреднали, за търговци и технически специалисти. Обученията ще се провеждат в учебния център, намиращ се в новата офис-сграда на Поликомп. Лектори ще са продуктови мениджъри и специалисти от марките-партньори на Академията. По време на презентациите присъстващите ще имат възможността да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите, да участват в продуктови презентации.
В рамките на първото издание на „Партньорска академия - Поликомп" (октомври - ноември 2009 г.), пред близо 400 търговци, от български и чуждестранни лектори бяха представени нови тенденции, технологии и продукти от производители като Hewlett-Packard, Microsoft, Canon, Dell, Toshiba, Xerox, EATON, Fujitsu.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас