Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
10 мар
2010
 
 

QlikTech е в квадранта на претендентите за пазарни лидери на Gartner

2690 прочитания, 14 коментара
Gartner позиционира QlikTech в своя квадрант на претендентите за пазарни лидери сред разработчиците на корпоративни софтуерни пакети за бизнес анализи в доклада си Magic Quadrant на база на проведените тестове на продукта QlikView.

Организациите бързо приемат идеята да осигуряват информация за крайните потребители, даващи им възможност да преглеждат и превъртат данните в режим на „сърфиране и запис" като алтернатива на традиционната архитектура, базирана само на стандартни доклади, обясняват от Gartner. Застрашени от успеха на тези нови компании и растящия им авторитет, традиционните доставчици на платформи за бизнес анализи се опитват да имитират този подход с помощта на лесни за използване интерактивни визуализации, които често разчитат на технологията за използване на оперативната памет на устройството. Тези имитации в комбинация с нарастващото мнение сред различни потребителски организации, че инструментите за изследване на данни могат да бъдат използвани и като пълнофункционални платформи за BI за по-широк кръг от цели и приложения извън рамките на бързата разработка на прототипи, обяснява значителното преместване на тези доставчици от категорията визионери към тази на претендентите за лидери.

Страхотно е да бъдеш определен от Gartner като претендент за пазарен лидер, казва Антъни Дейгтън, старши вицепрезидент за продуктите на QlikTech. -Като компания пионер в областта на решенията за Business Intelligence, базирани на ресурсите на собствената оперативна памет на устройството, ние разбираме както означава да предлагаш технология, която предизвиква традиционните подходи. Надяваме се и за в бъдеще да продължим да предизвикваме конкурентите с кардинално различен подход от традиционните платформи за бизнес анализи. Щастливи сме и от факта, че вече разполагаме с над 12 000 клиенти в световен мащаб, които печелят от предимствата на QlikView, свързани с лесната употреба и бързото инсталиране, което осигурява бързото получаване на отговори на критично важни за бизнеса въпроси."
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Business Intelligence (BI) функции на ERP системите

Business Intelligence (BI) функции на ERP системите

Както и ежедневието ни, така и работните процеси стават все по-сложни...

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Софтуерът става по-сложен за разработка и по-лесен за ползванеСофтуерът става по-сложен за разработка и по-лесен за ползване

Софтуерните разработчици разполагат с богат набор от инструменти, за да реализират подходящите за всеки тип клиенти приложения, обясняват специалистите от Experian, Infragistics и VMware на форума ISTA 2016

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас