“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
08 фев
2010
 
 

»нтерконсулт Ѕългари€ на финал за IT Excellence Awards

 омпани€та участва и с номинаци€ за конкурса Д»“ проект на годината", организиран за шеста поредна година от Computerworld Ѕългари€ с подкрепата на Ѕанка ƒ— .

3439 прочитани€
»нтерконсулт Ѕългари€ (ICB) се класира сред финалистите за европейските награди IT Excellence Awards с две свои решени€ - Safe Cash, създадено за ƒружеството за касови услуги (ƒ ”) и ENGI Tools, разработено за норвежката компани€ Kongsberg Maritime, съобщиха от компани€та.

ѕобедителите в отделните категории ще бъдат об€вени на тържествена церемони€ на 25 февруари в Ћондон.

Safe Cash е основната »— на ƒ ”, ко€то поддържа всички дейности свързани с регистрирането и управлението на ценните пратки на обслужваните от ƒ ” търговски банки. ¬ момента софтуерната система управл€ва приблизително 2 млрд. лв в брой всеки месец, осигур€вайки пълна проследимост, контрол и отчетност за движението на парите.

ENGI Tools e софтуерен продукт за създаване и управление на сложна проектна документаци€. –ешението спест€ва на на Kongsberg Maritime около 50 млн. евро ежегодно, т. е. е довело до тридесеткратно намаление на разходите.

≈вропейските награди IT Excellence Awards се дават като признание на фирми, доказали успешно ефективността на продуктите си при клиенти в »“ сферата за ц€ла ≈вропа. Ќоминациите са в три отделни категории - за фирми, занимаващи се с продажба и имплементаци€ на софтуер, за фирми, внедр€ващи софтуерни решени€ при клиенти и за фирми, достав€щи продукти и услуги на свои партньори, подпомагайки техни€ бизнес.

ѕонасто€щем компани€та участва и с номинаци€ за конкурса „»“ проект на годината", организиран за шеста поредна година от Computerworld Ѕългари€ с подкрепата на Ѕанка ƒ— . ѕобедителите ще бъдат об€вени на специална церемони€, ко€то ще се проведе на на 9 февруари, вторник, от 19.00 ч. в зала „—редец" на столични€ хотел „Ўератон".

«а изминалата година »нтерконсулт Ѕългари€ може да се похвали с двете награди от Deloitte за Technology Fast 50 и Technology Fast 500. ќсвен това, фирмата бе сред 40-те технологични компании от ≈—, избрани да представ€т европейски€ »“ сектор на бизнес миси€ в япони€.
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас