Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
04 фев
2010
 
 

Fujitsu и Symantec разширяват глобалното си стратегическо партньорство

Една от целите на двете компании е да разширят бизнеса си в световен мащаб с възможностите за разработване на съвместни продукти, ориентирани към глобалния пазар.

3778 прочитания
Fujitsu и Symantec Corporation обявиха на 2 февруари, че ще разширят глобалното си стратегическо партньорство и ще подобрят обслужването на клиенти в областите защита на данни, управление на съхранението и информационна сигурност.

От Fujitsu планират да комбинират своите високопродуктивни и сигурни сторидж системи ETERNUS и сървърите PRIMERGY със софтуера на Symantec за управление на данни и управление на съхранението, включващ NetBackup, Backup Exec, Backup Exec System Recovery и Storage Foundation, както и решението за сигурност Endpoint Protection. Двете компании заедно ще предоставят решения, интегрираши техните продукти и услуги, за да подпомогнат управлението на ориентираните към клиентите центрове за данни и напълно да оползотворят осъществените в тях ИТ инвестиции. Партньорите се стремят да подобрят работата си с широк диапазон от потребители - от средни до големи бизнеси - да намалят разходите им, по-добре да боравят с разнообразната им информация и да отговарят на нуждите им за управление на риска.

Наред с това Fujitsu и Symantec целят да разширят бизнеса си в световен мащаб с възможностите за разработване на съвместни продукти, ориентирани към глобалния пазар.

С комбинирането на силните страни на Fujitsu в съхранението и сървърните продукти с водещия софтуер за сторидж/сървърен мениджмънт и защита на данните на Symantec аз съм убеден, че ще можем да предложим по-конкурентоспособен обхват от решения на потребителите си", казва корпоративния старши изпълнителен вицепрезидент на Fujitsu Масами Ямамото.

В момента във Fujitsu разширяват инфраструктурния си бизнес на глобалния пазар, развивайки унифицирани глобални марки, продуктови линии и услуги за сървърни и сторидж инфраструктури.

Symantec цели да максимизира стойността на решенията си за потребителите чрез партньорствата си с ключови глобални партньори, включително водещите хардуерни производители и системни интегратори. С разширената връзка с Fujitsu компанията ще има възможността да помогне на клиентите да намалят разходите си, да минимизират рисковете и по-ефективно да подсигуряват и управляват информацията, която води бизнеса им.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас