Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
27 яну
2010
 
 

D-Link ще сертифицира партньори онлайн

Глобалната сертификационна програма на компанията покрива областта на комутаторите, сигурността и безжичните решения

3879 прочитания
Глобална сертификационна програма, ориентирана към нуждите на търговските партньори, стартира D-Link, обяви българското поделение на тайванския производител в своя корпоративен блог. Ще се предлагат две форми на сертификация, покриващи към този момент секторите, свързани с комутиращи продукти, решения за сигурност и безжични изделия.
Онлайн сертификация през Експертния център на D-Link (D-Link Expertise Center) ще бъде достъпна само за партньори, регистрирани на портала Partner+. Експертният център осигурява достъп до приложението сертифициран специалист на D-Link (DCS). Онлайн сертификацията ще улесни риселърите, системните интегратори и дилърите на D-Link. Освен това DCS ще помага на партньорските търговски и технически екипи, като целта, естествено, е увеличаване на продажбите с помощта на различна вътрешна информация за най-новите технологии на D-Link. За да бъдат сертифицирани по DCS, кандидатите ще трябва да преминат писмен онлайн изпит. Следващото ниво в сертификационната програма е сертифициран професионалист на D-Link (DCP - D-Link Certified Professional). Нивото е предназначено за ИТ специалисти, преминали успешно и положили изпита за DCS и желаещи да получат по-задълбочени познания за решенията на мрежовия доставчик.
Вторият вид сертифициране е „Лице в лице". Това обучение се провежда в рамките на деня и включва полагане на писмен изпит в края на интерактивния тренинг. Обучителната сесия се провежда в местния офис на D-Link или на място при партньорската компания. Регистрацията за сесиите ще е достъпна през секцията за сертифициране на портала Partner+.
„В днешната силно конкурентна среда единственият начин да се отговори точно на нуждите на нашите клиенти е дългосрочното предлагане на решения с високо качество на достъпна цена, заяви Анелия Чакърова, мениджър на D-Link България. - Сертифицирането по програмите на D-Link повишава индивидуалния опит и познания за актуалните високотехнологични решения, като в същото време потвърждава пред клиентите компетенцията на нашите партньори в използването и поддръжката на D-Link продукти и технологии."
Успешното сертифициране дава достъп до глобалната мрежа от сертифицирани специалисти и гарантира допълнителни бонуси по програмата Partner+ за компаниите с квалифициран екип. В момента сертификацията DCS е достъпна за технологичните области DCS-Security, DCS-Switching, DCS-WLAN (Wireless LAN).
CW/Б
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас