Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
25 яну
2010
 
 

16 HP компютъра ще се продават в Европа с музикален софтуер на Omnifone

Услугата ще бъде достъпна във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Австрия, Белгия, Холандия, Швеция и Швейцария на съответните езици.

3497 прочитания
Hewlett-Packard ще дистрибутира музикална услуга и софтуер на Omnifone на общо 16 свои модела настолни и преносими компютри, продавани в Европа, съобщиха от Omnifone на 25 януари.

Софтуерът MusicStation Desktop ще бъде предварително инсталиран на машините и ще предлага музикалната услуга на Omnifone безплатно за двуседмичен тестови период. Потребителите, които пожелаят да продължат да използват услугата след това време, ще трябва да плащат месечна такса от около 10 евро. Свалената музика ще може да се слуша само при редовно плащане, въпреки че се позволява даунлоудването на 10 песни в MP3 формат всеки месец, които да се запазят независимо от прекратяването на абонамента.

Услугата ще бъде достъпна във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Австрия, Белгия, Холандия, Швеция и Швейцария на съответните езици.

Решението ще се синхронизира с MusicStation за мобилни телефони, за да бъде възможно споделянето на музика и списъци със записи.

MusicStation Desktop ще бъде инталиран на следните HP лаптопи: Compaq Presario CQ61, CQ71, HP G61, G62, G72, HP Pavilion dm3, dv3, dv6, dv7, dv8, HP Envy 13 и HP Envy 15. Настолните компютри на HP, в които софтуерът ще фигурира, са Presario CQ53, Pavilion HPE-1, p63 и s53.

Omnifone предлага над 6,5 млн. музикални произведения от големи компании, като Universal Music Group, Sony Music Entertainment, EMI Music и Warner Music International, както и редица водещи независими компании.

IDG News Service, Тайпе
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас