Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Информационно общество
15 дек
2009
 
 

Специални ZTE телефони ще получат възрастни хора и сираци в София

ZTE България и Мобилтел даряват на социалния отдел към Столична община специалния модел мобилни апарати

7848 прочитания
Специални модели мобилни телефони дариха на социалния отдел към Столична община ZTE България и Мобилтел. Те ще бъдат подарени на деца в неравностойно положение, настанени в домове за сираци към Столична община.
Боян Георгиев, изпълнителен директор на ZTE България, и Петър Ризов, директор бизнес продажби на Мобилтел, връчиха 10 броя ZTE S302 на кмета на София Йорданка Фандъкова и на Малина Едрева, председател на ПК по образование, култура, наука и вероизповедания на Столичния общински съвет.


ZTE S 302 е предназначен както за по-възрастните хора, така и за онези със слухови или зрителни проблеми, обяснява Георгиев. Уникалният модел мобилен телефон, специално пригоден за хора със специфични потребности, стъпва у нас благодарение на М-Тел и ZTE. ZTE S 302 може да се ползва както от по-възрастните клиенти на телеком оператора, така и от хората, които имат слухови или зрителни проблеми. От апарата могат да се възползват дори децата.
Мобилният телефон се отличава с много големи бутони и цифри, възможности за изключително силен звук при позвъняване, леснодостъпно и ефективно фенерче, бутони за лесно избиране. Ярките цветове и радиоприемникът превръщат апарата в любим приятел на малчуганите.
Най-интересна характеристика на телефона е наличието на SOS бутон на гърба му. Веднъж натиснат, той изпраща SMS съобщения до три предварително избрани номера от списъка с контакти, а в същото време се активира аларма. Ако не се получи отговор, апаратът започва автоматично да избира последователно трите определени номера. Това е изключително полезна функция на новия S302 за болни и нуждаещи се хора.
ZTE S 302 може да бъде купен от магазините на М-Тел и партньорската мрежа на телекома за 59 лв. при преминаване от предплатена карта към абонаментен план М-Тел Комфорт 150, заяви Петър Ризов.
CW/Б
ЕТИКЕТИ:
ZTEMobiltel
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас