Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
08 дек
2009
 
 

ZWCAD 2010 Beta е налична за публично тестване

CAD решението е съвместимо с Windows 7, а официалната версия се очаква през януари 2010 г.

4968 прочитания
ZWCAD Software обяви наличието за публично тестване на бета версията ZWCAD 2010 Beta на своята CAD платформа, която се работи с Windows 7 и различни приложения на ОС.

Решението се характеризира с няколко основни подобрения в CAD оптимизацията. Работата със софтуера е ускорена и с повишена ефективност благодарение на компресираната обработка и технологията Memory Optimization, която използва усъвършенствана аритметика. Така се повишава производителността при често използваните команди, намалява се натоварването на централния процесор и паметта и се увеличава стабилността на системата, особено когато се работи с мащабни схеми.

Новоразработеният редактор In-Place MTEXT Editor помага на специалистите да се фокусират върху проектирането и да подобрят работата си чрез функциите Text Formatting Toolbar, Paragraph Dialog Box и Display Options Menu.


В тази бета версия се появява и създаденият от ZWCAD приложно-програмен интерфейс ZRX, с помощта на който разработчиците могат да мигрират предишните си ARX приложения бързо към ZWCAD 2010 Beta. Наред с това приложно-програмните интерфейси като Lisp и технологията за програмиране на приложения VBA са обогатени с редица нови функции.

Продуктът се предлага на 14 езика - английски, немски, френски, руски, испански, италиански, турски, полски, чешки, унгарски, японски, китайски (опростен и традиционен) и корейски.

Дори с всички подобрения, които сме направили, ние знаем, че можем да бъдем по-добри! Искаме да чуем клиентите, за да разберем от какво наистина се нуждаят, отбелязва директорът на отдела за научноизследователски и развойни дейности на ZWSOFT Джох Ли. - Окуражаваме клиентите си да свалят и тестват новата версия ZWCAD 2010 Beta, за да можем да пуснем и официалната версия с подобрени качества през януари 2010 г."
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас