“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —офтуер
02 дек
2009
 
 

»злезе нова верси€ на GFI WebMonitor 2009 за малки€ и среден бизнес

—офтуерът за следене на дейностите в мрежата се предлага у нас от Ѕизнес —офтуер ƒистрибутор.

5186 прочитани€
 омпани€та GFI Software представи новата верси€ на решението за наблюдаване използването на »нтернет в организаци€та GFI WebMonitor 2009, което е подход€що за малки€ и среден бизнес, съобщи на 2 декември дистрибуторът на продукта за Ѕългари€ Ѕизнес —офтуер ƒистрибутор.

— подобрени€та GFI WebMonitor 2009 може да работи независимо от всеки сървър, който действа като защитна стена/прокси и да бъде масово инсталиран на повечето операционни системи на сървър Windows/ работна станци€.

ѕродуктът дава възможността на администраторите да определ€т до кои сайтове да имат достъп потребителите. Ќаред с това решението осигур€ва прослед€ване, сканиране за вируси, шпионски софтуер и зловреден код и евентуално блокиране на файловете, свал€ни на наблюдаваните компютри. GFI WebMonitor намал€ва и риска от фишинг като блокира достъпа до фишинг сайтове с помощта на база данни с фишинг URL адреси, ко€то се осъвремен€ва автоматично. ’арактеристиките за уеб мониторинг също така позвол€ват следенето и блокирането на чат сесиите и прехвърл€нето на файлове в Live Messenger (MSN).

ћониторингът на мрежата е улеснен с разширена база данни, ко€то осигур€ва покритие на »нтернет адреси за 205 млн. домейна и се осъвремен€ва непрекъснато.

ћного малко организации разбират колко полезно може да бъде следенето на действи€та на служителите в »нтернет, твърди ”олтър —кот, главен изпълнителен директор на GFI. - “е не само ще спечел€т от гледна точка на производителност, както известните проучвани€ върху ефективността (time-and-motion) са показали, но те също така веднага показват вс€какви действи€ при разглеждане, които са неподход€щи или в разрез с политиките на компани€та."
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас