Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Информационно общество
13 ное
2009
 
 

ITCE, Microsoft и БАУРЧР проведоха webinar с наслов „Нека се видим без да се срещаме"

За инициативата е използвана конзолата Microsoft Office Live Meeting, която е безплатна за изтегляне.

4533 прочитания
ITCE, Microsoft и Българската асоциация за управление на човешките ресурси (БАУРЧР) проведоха Webinar-работна среща под наслов „Нека се видим без да се срещаме" чрез Microsoft Office Live Meeting конзолата на платформата на Microsoft за унифицирани комуникации Office Communications Server (OCS).

По време на срещата всеки участник и имал видимост към лекторите и презентациите, както и възможността да слуша дискусиите по време на цялата среща. „Присъстващите" са се нуждаели единствено от компютър, слушалки и споменатата конзола, която може да бъде изтеглена безплатно от сайта на американската компания.

Темата на срещата е била Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси - актуални  грантови схеми и процедури", като е била представена и актуална информация по Оперативна програма „Конкурентоспособност" от Деян Иванов, консултант програма European Union Grants Advisor (EUGA) в Microsoft.

Пламен Гиргинов, началник отдел в „Главна дирекция Европейски фондове, международни програми и проекти" на Министерство на труда и социалната политика, който също е взел участие в семинара, заяви, че срещи от интерактивен тип помагат на повече участници да се включат и смята, че този начин на комуникация е правилния път за достигане на по-голяма аудитория.

Участниците в срещата-webinar бяха от различни компании из цялата страна и всички изразиха задоволството си от участието в такъв интерактивен формат, подчерта Деян Иванов. - Оцениха високо възможността да участват на живо и да задават въпроси по европейските програми на водещите лектори. Участниците бързо усвоиха възможностите, които им предлага Office Communication Server. За големия интерес и ефективността говори фактът, че бяха зададени и отговорени 78 конкретни въпроса по европрограмите."

Трите компании планират да проведат и други виртуални семинари в бъдеще.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас