“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
01 ное
2009
 
 

»новативен проект на 73-то —ќ”-—офи€ спечели грант за $100 хил. в конкурс на HP

—ъс средствата е финансирано оборудването с хардуер и софтуер на кабинет за интерактивно обучение по природни науки, математика и информатика, както и обучение на екипа от ученици и преподaватели за работа по проекта.

7277 прочитани€
—траница 1 от 2

¬одещата технологична компани€ Hewlett-Packard дари 100 хил€ди долара на 73-о —ќ” “¬ладислав √раматик” в —офи€. ƒобрата новина беше об€вена на 1 ноември по време на честването на празника на народните будители в столичното училище. ѕрез месец март екип от ученици и преподаватели от 73-то —ќ” кандидатства в годишни€ международен конкурс на Hewlett-Packard за финансиране на иновативни проекти в областта на средното и висше образование. “е се състезаваха със свои връстници от над 100 държави от региона ≈вропа, —редeн изток и јфрика. ѕроектът, с който българските младежи впечатлиха независимото международно жури, е на тема “»нтерактивно образование по природни науки, математика и информатика”.

— гранта на стойност 100 хил. долара Hewlett-Packard финансира изграждането на кабинет за интерактивно обучение по природни науки, математика и информатика в 73-о —ќ”, както и обучение на екипа от ученици и преподaватели за работа по проекта.  абинетът е оборудван с най-модерни хардуер и софтуер за работа в интерактивна среда, включващи ц€лата нужна технологична Ќ– инфраструктура и интерактивна дъска. Ќ– дава възможност на младежите да обмен€т опит с ученици от ц€л св€т, като им осигур€ва посещение на предсто€щата годишна конференци€ „HP Innovations in Education”. “€ ще се състои в кра€ на февруари 2010 г., в —ан ‘ранциско,  алифорни€.

1 2
ѕрепоръчваме ви:
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас