Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
28 окт
2009
 
 

HP обяви три нови „зелени” принтера

6738 прочитания
Компанията HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел. Водещото за компанията при създаването на новите модели принтери (HP Color LaserJet CP4525, HP Color LaserJet Professional CP5225и HP LaserJet P3015) е грижата за околната среда. И трите принтера са сертифицирани по програмата ENERGY STAR и използват Instant-on технологията, за да помогнат на организациите да намалят едновременно разходите си и вредното влияние върху околната среда, информират от HP.
Одобрените по програмата ENERGY STAR LaserJet принтери намаляват разхода на електроенергия с повече от 10% в сравнение със стандартните устройства. В допълнение към това Instant-on технологията осигурява до 50% намаляване на електроенергията в сравнение с традиционната технология и в същото време отпечатва първата страница за секунди - с 50% по-бързо от конкурентните продукти.

Два от новите принтери (HP Color LaserJet CP4525 и HP LaserJet P3015) помагат на потребителите да защитят по-добре конфиденциалната информация, която се изпраща и съхранява на устройствата, изтъкват от HP. Това е възможно благодарение на приложенията, позволяващи оторизация чрез въвеждането на PIN номер, и възможността потребителите да свързват и използват устройствата с карта за достъп.
HP Color LaserJet Enterprise CP4525 произлиза от сериите CP4520 и е създаден за потребителите, ориентирани към производителност, които имат нужда да споделят работоспособен принтер, подходящ за употреба в големи работни екипи.
HP Color LaserJet Professional CP5225 включва вградени мрежови функции за лесно споделяне и произвежда професионални разпечатки с

високо качество на различни формати медии - от пощенски картички до плакати. Принтерът е подходящ за малки работни екипи в неуправлявана среда на печат. Той е снабден и с функция за автоматичен дуплекс.
HP LaserJet Enterprise P3015 е мрежови принтер подходящ за малки екипи, работещи в управлявана ИТ среда. Устройството включва и възможност за печат директно от USB.
ЕТИКЕТИ:
HPLaserJet
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас