Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
06 окт
2009
 
 

ACL Services пуска нова версия на платформата за одитиране AuditExchange 2.0

Новата платформа осигурява цялостно и комплексно управление на работните документи и одитното съдържание в защитена, централизирана среда.

3204 прочитания
ACL Services пусна AuditExchange (AX) 2.0, следващото поколение в одитната технология, съобщиха от фирма “Логен”, официален дистрибутор и партньор на ACL за Югоизточна Европа. ACL Services e водещ световен доставчик на софтуер за одиторски анализи и софтуер за непрекъснат мониторинг.
Новата платформа AuditExchange 2.0 осигурява цялостно и комплексно управление на работните документи и одитното съдържание в защитена, централизирана среда. Тя прави анализите на данни лесни за използване и достъпни за целия екип. Системата позволява непрекъснато одитиране и мониторинг с възможност за управление и проследяване на изключенията.
“ACL AuditExchange 2.0 ще позволи на нашата агенция да автоматизира анализите и бързо да открива аномалии за по-нататъшен преглед. Одиторът може да стартира анализ, да получи изключенията в доклад, да уведоми заинтересованите лица и да получи нареждания за необходимите по-нататъшни действия – всичко това в защитена сървърна среда, което ще улесни сътрудничеството в цялата агенция.”, заяви Холи Харисън, одитор на информационни системи в Сметната палата на Северна Каролина и участник в бета тестването на AuditExchange 2.0.
Сега всички участници в одитния екип, включително тези без предишен опит в анализирането на данни, могат да усетят мощността и възможностите на анализите в цялата им одитна дейност, уверяват от компанията - разработчик.
Платформата ACL AuditExchange 2.0 се състои от множество допълващи се компоненти. Модулното лицензиране и структурата на услугите дават на организациите гъвкавостта да фокусират ресурсите и инвестициите си върху приоритетни области и съгласно нуждите си да се разширяват постепенно.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас