IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
02 окт
2009
 
 

Виваком пусна „плоска“ тарифа за телефонни разговори

Операторът разработи двойни и тройни пакети за домашни потребители

35714 прочитания, 3 коментара
Нови пакетни предложения разработи Виваком за домашните си клиенти, които обединяват мобилни услуги, фиксирана телефония и Интернет в едно. Цената на пакетите е много по-изгодна от самостоятелното ползване на отделните услуги, но освен това предлагат за пръв път безлимитни разговори, или т.нар. „плоска тарифа".
Тройният пакет VIVACOM Trio е с месечен абонамент 40 лв. и неограничени селищни и междуселищни разговори във фиксираната мрежа на Виваком, както и безлимитни международни разговори за първа международна група, включваща страните от ЕС, Балканските държави, САЩ, Канада и Русия. Клиентите получават и безплатни разговори в мрежата на Виваком от мобилния си телефон и неограничен Интернет достъп през VIVACOM Net.
Двойният пакет VIVACOM Duo предлага на домашните клиенти неограничени разговори във фиксираната мрежа на Виваком и към първа международна зона, както и 1000 включени минути за разговори към пет избрани номера от мобилната мрежа на Виваком. Месечната цена на пакетната услуга за фиксирана и мобилна телефония е 25 лв.
Третият вид пакетно предложение VIVACOM Home осигурява на потребителите фиксиран телефон и Интернет за дома. Месечният абонамент е 30 лева и включва Интернет и разговори без лимит към селищни и междуселищни дестинации, както и до страните от първа международна група.
Интернет достъпът, включен в пакетите, е със скорост 10 Mbps към клиента, без ограничение за трафика.Към пакетите Trio и Duo могат да се добавят до 4 допълнителни мобилни номера с неограничени разговори към мобилните абонати на Виваком и към фиксирания телефон, включен в пакета.
Според Виваком с новите пакети домашните потребители ще намалят месечните си телекомуникационни разходи, тъй като ако ползват поотделно всяка услуга, домакинствата плащат сега по 55 до 70 лева на месец.
CW/Б

Коментари от  

КОМЕНТАРИ

 
Луцифер
  
16:38, 01 май 2010 # 1
NO AVATAR
Ак rel="nofollow" о сте достатъчно глупави ще се вържете с тоя боклук на мошениците от Виваком. Не сключвайте дългосрочни договори защото с тях може да изгорите. Мобилният им интернет има нищожно покритие и е направен така че имате твърде малко трафик в цената. После става страшно. Един гигабайт ще ви струва 100лв или 10 ст за 1 МВ.Пакетните им услуги са капани за наивници. Договорите които имате глупостта да подпишете ще ви лишат от ВСИЧИКИ ПРАВА КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ДОЙДЕ НА УМ КАТО потребител. И накрая да не забравя да поздравя служителите на Виваком Vivacom с това да погребат деца и внуци и всички пари получени от нас да не им стигнат за свещи ,некролози и жалейки. Е, понеже съм жалостив ще кажа доста да се мъчат преди да умрат децата и внуците на негониците. Да бъде!
 
анонимен
  
19:04, 24 юни 2010 # 2
NO AVATAR
Съ rel="nofollow" гласен съм с предното.Мобилният им интернет не е 10 лв.на месец, а предплащаш предварително 50 лв депозит, плюс 1 сметка и половина
 
Фосфорос
  
17:07, 29 октомври 2010 # 3
NO AVATAR
См rel="nofollow" ърт за тираните !!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Виваком пусна „плоска“ тарифа за телефонни разговори"    

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Ричард Соли: IoT променя начина, по който живеем и работимРичард Соли: IoT променя начина, по който живеем и работим

Лектори от България, Израел, Ирландия, САЩ, Словения, Сърбия и Румъния ще предложат разнообразие от сесии на предстоящото пето издание на международната конференция за софтуерни разработчици и експерти в осигуряването на качеството и автоматизация...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас