Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
02 окт
2009
 
 

Виваком пусна „плоска“ тарифа за телефонни разговори

Операторът разработи двойни и тройни пакети за домашни потребители

37771 прочитания, 3 коментара
Нови пакетни предложения разработи Виваком за домашните си клиенти, които обединяват мобилни услуги, фиксирана телефония и Интернет в едно. Цената на пакетите е много по-изгодна от самостоятелното ползване на отделните услуги, но освен това предлагат за пръв път безлимитни разговори, или т.нар. „плоска тарифа".
Тройният пакет VIVACOM Trio е с месечен абонамент 40 лв. и неограничени селищни и междуселищни разговори във фиксираната мрежа на Виваком, както и безлимитни международни разговори за първа международна група, включваща страните от ЕС, Балканските държави, САЩ, Канада и Русия. Клиентите получават и безплатни разговори в мрежата на Виваком от мобилния си телефон и неограничен Интернет достъп през VIVACOM Net.
Двойният пакет VIVACOM Duo предлага на домашните клиенти неограничени разговори във фиксираната мрежа на Виваком и към първа международна зона, както и 1000 включени минути за разговори към пет избрани номера от мобилната мрежа на Виваком. Месечната цена на пакетната услуга за фиксирана и мобилна телефония е 25 лв.
Третият вид пакетно предложение VIVACOM Home осигурява на потребителите фиксиран телефон и Интернет за дома. Месечният абонамент е 30 лева и включва Интернет и разговори без лимит към селищни и междуселищни дестинации, както и до страните от първа международна група.
Интернет достъпът, включен в пакетите, е със скорост 10 Mbps към клиента, без ограничение за трафика.Към пакетите Trio и Duo могат да се добавят до 4 допълнителни мобилни номера с неограничени разговори към мобилните абонати на Виваком и към фиксирания телефон, включен в пакета.
Според Виваком с новите пакети домашните потребители ще намалят месечните си телекомуникационни разходи, тъй като ако ползват поотделно всяка услуга, домакинствата плащат сега по 55 до 70 лева на месец.
CW/Б
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас