IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
02 окт
2009
 
 

Виваком пусна „плоска“ тарифа за телефонни разговори

Операторът разработи двойни и тройни пакети за домашни потребители

33739 прочитания, 3 коментара
Нови пакетни предложения разработи Виваком за домашните си клиенти, които обединяват мобилни услуги, фиксирана телефония и Интернет в едно. Цената на пакетите е много по-изгодна от самостоятелното ползване на отделните услуги, но освен това предлагат за пръв път безлимитни разговори, или т.нар. „плоска тарифа".
Тройният пакет VIVACOM Trio е с месечен абонамент 40 лв. и неограничени селищни и междуселищни разговори във фиксираната мрежа на Виваком, както и безлимитни международни разговори за първа международна група, включваща страните от ЕС, Балканските държави, САЩ, Канада и Русия. Клиентите получават и безплатни разговори в мрежата на Виваком от мобилния си телефон и неограничен Интернет достъп през VIVACOM Net.
Двойният пакет VIVACOM Duo предлага на домашните клиенти неограничени разговори във фиксираната мрежа на Виваком и към първа международна зона, както и 1000 включени минути за разговори към пет избрани номера от мобилната мрежа на Виваком. Месечната цена на пакетната услуга за фиксирана и мобилна телефония е 25 лв.
Третият вид пакетно предложение VIVACOM Home осигурява на потребителите фиксиран телефон и Интернет за дома. Месечният абонамент е 30 лева и включва Интернет и разговори без лимит към селищни и междуселищни дестинации, както и до страните от първа международна група.
Интернет достъпът, включен в пакетите, е със скорост 10 Mbps към клиента, без ограничение за трафика.Към пакетите Trio и Duo могат да се добавят до 4 допълнителни мобилни номера с неограничени разговори към мобилните абонати на Виваком и към фиксирания телефон, включен в пакета.
Според Виваком с новите пакети домашните потребители ще намалят месечните си телекомуникационни разходи, тъй като ако ползват поотделно всяка услуга, домакинствата плащат сега по 55 до 70 лева на месец.
CW/Б

Коментари от  

КОМЕНТАРИ

 
Луцифер
  
16:38, 01 май 2010 # 1
NO AVATAR
Ако сте достатъчно глупави ще се вържете с тоя боклук на мошениците от Виваком. Не сключвайте дългосрочни договори защото с тях може да изгорите. Мобилният им интернет има нищожно покритие и е направен така че имате твърде малко трафик в цената. После става страшно. Един гигабайт ще ви струва 100лв или 10 ст за 1 МВ.Пакетните им услуги са капани за наивници. Договорите които имате глупостта да подпишете ще ви лишат от ВСИЧИКИ ПРАВА КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ДОЙДЕ НА УМ КАТО потребител. И накрая да не забравя да поздравя служителите на Виваком Vivacom с това да погребат деца и внуци и всички пари получени от нас да не им стигнат за свещи ,некролози и жалейки. Е, понеже съм жалостив ще кажа доста да се мъчат преди да умрат децата и внуците на негониците. Да бъде!
 
анонимен
  
19:04, 24 юни 2010 # 2
NO AVATAR
Съгласен съм с предното.Мобилният им интернет не е 10 лв.на месец, а предплащаш предварително 50 лв депозит, плюс 1 сметка и половина
 
Фосфорос
  
17:07, 29 октомври 2010 # 3
NO AVATAR
Смърт за тираните !!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Виваком пусна „плоска“ тарифа за телефонни разговори"    

НАЙ-НОВИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ

ПРЕПОРЪЧАНИ

Фирмите представят
Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел

Слайдшоу

Интервю

Global Consulting разработва облачна услуга за застрахователиGlobal Consulting разработва облачна услуга за застрахователи

На 21 октомври българската софтуерна компания „Глобал Консултинг“ (Global Consulting) организира шесто издание на технологичния ден на Informatica. Събитието беше посветено на решенията на Informatica в областта на създаване и управление...

Приложения

АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас