Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
18 сеп
2009
 
 

HP обогати мрежовото си портфолио

Новите предложения включват решението HP ProCurve 6120 series, разработено за връзка с HP BladeSystems и разширение на Ethernet комутатор портфолиото HP ProCurve 8200 и 5400

3958 прочитания
Страница 1 от 2

HP обяви разширяване на мрежовото си портфолио с нови HP ProCurve предложения, интегрирани с инфраструктурните решения на компанията HP BladeSystem. Според информация от технологичния гигант, чрез тази си стъпка клиентите ще могат да увеличат ефективността и сигурността на работата и да оптимизират управлението на процесите в реална и във виртуална среда.
Новите предложения включват решението HP ProCurve 6120 series, разработено за връзка с HP BladeSystems и разширение на Ethernet комутатор портфолиото HP ProCurve 8200 и 5400.
За да увеличи допълнително ползите за бизнеса, които HP BladeSystems предоставя, портфолиото на HP ProCurve предлага два нови стандартни Blade комутатора.
С цел опростяване на операциите и осигуряване защита на инвестициите, 10-гигабитовия комутатор HP ProCurve 6120XG Blade Switch е разработен съобразно изискванията на виртуалните машини и високоскоростните приложения. При комбинация с HP ProCurve Data Center Connection Manager, комутатор осигурява автоматична мрежова връзка и пренос. Проектиран за да покрие изискванията на мрежовите стандарти в бъдеще, HP ProCurve 6120XG Blade Switch е съвместим с Converged Enhanced Ethernet (CEE-ready) и позволява интеграцията на Ethernet и оптичните мрежи в бъдеще.
Като улеснява прехода от 1Gb към 10Gb, новият HP ProCurve 6120G/XG Blade Switch ще позволи на клиентите да максимизират възвръщаемостта на инвестициите без допълнителна промяна в използваното оборудване.
HP ProCurve разшири възможностите за свързаност на комутатор от фамилии 8200 и 5400. Клиентите, които използват интегрирани комуникационни мрежи и системи за видеонаблюдение могат да използват Power over Ethernet (PoE+) за намаляване на разходите чрез осигурената по-малка консумация на електроенергия.
Тези нови комутатор предлагат на клиентите възможността за по-ефективни мрежови решения и са подкрепени с доживотната гаранция на HP ProCurve.
За да опрости работата в мрежа и да осигури гъвкавост на технологичната инфраструктура на центровете за данни, HP разширява новаторското портфолио на Virtual Connect. С новите решения клиентите ще получат удвояване на капацитета на оптичните мрежи при по-ниска цена за 8-гигабитов порт в сравнение с предложенията в HP Virtual Connect 8Gb 20-Port Fibre Channel Module. Решението е подходящо за виртуализация и други високоефективни приложения.
Освен това, чрез гъвкаво използване на мрежите, осигурено от Virtual Connect Firmware Update with Virtual Connect Flex-10, се позволява на потребителите да извършат динамична промяна на мрежовите връзки и настройка на трафика без рестартиране на сървъра, както и разширена поддръжка за до 128 VLAN и по-добра мрежова диагностика.
1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас