Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Фотоапарати
31 юли
2009
 
 

Panasonic обяви четири нови фотоапарата Lumix

11970 прочитания
Страница 2 от 3

Във фотоапарате е вграден високоскоростен аутофокус (AF) за „хващане" на миговете така както се случват, както и Intelligent Auto (iA) режим както при моменталните фотоснимки, така и при видеозаписа.

Ръчните настройки на FZ38 са по-гъвкави, в сравнение с предишните модели, а изпълнението на бутоните е подобрено с цел по-лесно и интуитивно управление. Режимът Advanced Scene сега включва режим Close-up, който позволява на потребителя да извършва снимки в едър план с голяма лекота, информират от Panasonic.

 

DMC-FX60

 

12,1-мегапикселовият DMC-FX60 е снабден с 25mm обектив Leica DC VARIO-ELMARIT с 5x оптично приближение и светлочувствителност F2.8. Според информация от производителя, Panasonic е първата в света компания, която използва 0,3mm супертънка асферична леща и първата в индустрията 0,3mm сферична леща в новоразработения обектив. Това позволява оптиката да бъде вградена в тънък и компактен корпус. На базата на информация от производителя, 25-милиметровият широкоъгълен обектив обхваща почти два пъти повече пространство при една и съща отдалеченост от обекта, в сравнение с обикновените 35mm фотоапарати. В режим 3-мегапикселна резолюция, функцията Extra Optical Zoom увеличава интервала за приближениедо 9,8x, използвайки централната част на светлочувствителната CCD матрица.

За да позволи на фотографите да използват всяка възможност за снимка, Panasonic разработи високоскоростен AF (аутофокус), който съкращава времето за готовност на камерата. 2,7-инчовият интелигентен LCD екран предлага динамичен и ярък образ за малкото тяло на камерата. Животът на батерията разрешава заснемане на около 360 снимки благодарение на LSI алгоритъм на обработка на снимките. FX60 ще се предлага в сребрист, черен, виолетов и син цвят.

 

DMC-FP8

 

Фотоапаратът DMC-FP8 разполага с 12,1-мегапикселова матрица и 28mm обектив Leica DC с 4,6-кратно приближение. Корпусът е плосък заради прибиращия се в него обектив със сгъваема оптика без фиксиран тубус. Изработен от алуминий, плоският корпус е с атрактивен дизайн и от задната страна.

В комбинация с много краткото време за стартиране от само 0,95 секунди, той предлага добро време за реакция, за да се хванат и най-беглите възможности за снимки. Времето за задействане на затвора е едва 0,006 сек., за лесно заснемане и на най-бързите сцени. В режим на непрекъсната поредица от снимки, с FP8 могат да се щракнат около 2,3 фотографии в секунда при пълната 12,1-мегапикселова резолюция.

12 3
ЕТИКЕТИ:
PanasonicLumix
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас