Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
01 юли
2009
 
 

Нов портал за работа в страната и чужбина вече е активен

Кандидатите ще могат да се абонират за обяви за работа по посочени от тях критерии.

6999 прочитания
Най-новият портал за работа в България и чужбина - jobsagents.com, вече е активен в Интернет пространството.
Към момента сайтът позволява търсене на обяви за работа в 60 държави, освен България.
Фирмите могат да публикуват безплатно неограничен брой обяви за работа и да разглеждат кандидатурите по своите обяви.Всяка фирма ще бъде представяна със собствено инфо, лого, както и публикуваните от нея обяви.
Платените услуги за работодатели включват публикуването на обяви за работа с VIP статус, фиксиране на логото на първа страница, както и търсене на кандидати - възможност за по-бързо откриване на подходящите кандидати с опция за търсене с много критерии.
Съгласно изискванията на закона, всички услуги за търсещи работа са безплатни. Те могат да преглеждат публикуваните от работодатели обяви, както и да кандидатстват за някоя позиция. Други функции са създаването на неограничен брой автобиографии и публикуване на готови автобиографии. Сайтът предлага и възможност за активиране на услугата за получаване на e-mail известия с определени от кандидата критерии.
От края на 2008 г. конкуренцията на пазара на портали за работа расте. Фирма IPT - Intellectual Products & Technologies Ltd. (Ай Пи Ти - Интелекчуал Продъктс енд Технолоджис ЕООД) стартира посредническа дейност по наемане на работа от октомври 2008 г. От ноември миналата година тръгна icares.com (ИКАРЕС) - сайт, който вече е локализиран и предлага най-пълната и актуална помощ в областта на образованието в България и частично в други страни в Европа. Безплатният тест за избор на образование и свързаната с него търсачна система, включваща в базата данни бакалавърски и магистърски специалности в страната и чужбина заедно с техните описания, позволява на icares.com да бъде сигурен помощник за всеки при вземането на решение за бъдещето. От февруари 2009 г. пък стартираха JobSpace.bg - електронна трудова борса, базирана на принципа на социалните мрежи, насочена към експертни кадри, и Contacto.bg - базирана на профилите на потребителите трудова борса, достъпна единствено за професионалисти.

Препоръчваме ви:
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас