Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
22 юни
2009
 
 

Пощенска банка въвежда пакет услуги за малкия бизнес

През лятото големите и средни клиенти на институцията ще ползват преференциални условия при Интернет банкиране.

5335 прочитания

Пощенска банка въвежда нов - трети пакет от мерки, в отговор на потребностите на бизнеса и домакинствата в настоящата икономическата среда. Пакетът е част от цялостната програма на Пощенска банка в подкрепа на бизнеса и общeството, влиза в сила от 22 юни 2009 г.  

Мерките, насочени към бизнеса, предвиждат нови финансови решения за малките фирми, които позволяват оптимизация на банковите разходи и опростяване на процедурите при използване на банкови услуги. Новият пакет услуги ”Динамика +” дава възможност на малките предприятия да управляват по-ефективно финансовите си ресурси, обясняват от кредитната институция. Сред другите стъпки е създаването на първия в България специализиран отдел за транзакционно банкиране. Новото звено, което е част от управление „Корпоративно банкиране”, ще се занимава приоритетно с плащания, управление на парични потоци, търговско финансиране и факторинг (вътрешен и международен).

През летния период големите и средни корпоративни клиенти на Пощенска банка ще могат да се възползват и от преференциални условия по разплащателни сметки и Интернет банкиране.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас