Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
14 юни
2009
 
 

Срокът за заявяване на номинации за Европейската латсис награда е 30 юни

Голямата награда в размер на 100 000 швейцарски франка се връчва всяка година от Международната латсис фондация по време на годишната среща на Европейската научна фондация на учен или изследователска група. Отличието е признание за изключителен и иновативен принос в избрана изследователска област.

3746 прочитания
Европейската научна фондация (European Science Foundation - ESF) отправи покана за номиниране на кандидати за Европейската латсис награда за 2009 г. (European Latsis Prize 2009). Крайният срок за подаване на номинациите е 30 юни 2009 г. Научната тема на наградата за тази година е "Човешкият мозък - човешкото съзнание". Голямата награда в размер на 100 000 швейцарски франка се връчва всяка година от Международната латсис фондация (International Latsis Foundation) по време на годишната среща на ESF на учен или изследователска група като признание за изключителен и иновативен принос в избрана изследователска област.

Критериите, използвани в процедурата по подбор, ще бъдат отлични научни постижения, фокус върху връзката между мозъка и съзнанието, социално влияние и принос за европейския напредък. Ще се приемат номинации както за индивидуални учени, така и за изследователски групи, но авто-номинации няма да бъдат допускани.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас