Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
19 май
2009
 
 

NAVITEQ представя GNSS услугите си на семинари във Варна и Бургас

Срещите са насочени към специалисти, работещи в сферата на геодезия, пътно строителство и ютилити.

3652 прочитания
Семинарите на тема NAVITEQ GNSS услуги са по повод разширението на NAVITEQ GNSS мрежата в Източна и Централна България.
Фирмата изгражда собствена инфраструктурна GNSS мрежа, чрез която предоставя професионални услуги в реално време и с последваща обработка. С тези услуги потребителите постигат сантиметрова точност при извършване на геодезически GNSS измервания.
От началото на 2009 г. компанията пусна в експлоатация 8 нови GNSS станции. Този обхват на мрежата дава възможност на потребителите да ползват специализираните GNSS услуги на над 60% от територията на България.
Семинарите в двата най-големи черноморски града ще представят новото разширение на мрежата и приложението на NAVITEQ услугите.
Важна част от събитието ще е практическата демонстрация на услугите с професионално GNSS оборудване.
В Бургас мероприятието ще се проведе на 26 май 2009г. от 10:00 ч. в конферентната зала на хотел „Бургас”, ул. „ Хан Крум” 5. Представянето във Варна ще е на 27 май в конферентната зала на хотел „Best Western Парк Варна”, ж.к. Чайка 190.
С NAVITEQ услугите - RTK, DGNSS, Post Processing и Virtual Station на потребителите се съкращава наполовина времето за измервания; използва се само един GPS приемник, като се икономисват инвестиции в скъпоструващо професионално оборудване; улеснява се дейността, като за GNSS измерванията вече е нужен само един специалист, уверяват от компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас