Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
28 ное
2008
 
 

Eaton разширява дистрибуторската си мрежа у нас с Поликом и Солитрон

Ню Систем остава партньор за UPS серията Powerware, включително ще осигурява сервизна поддръжка, а Поликомп и Солитрон стават VA дистрибутори.

5914 прочитания
Страница 1 от 2

Производителят на разнообразни индустриални продукти Eaton обяви днес разширение на дистрибуторската си мрежа и възможностите за предлагане на свои устройства в България. След неотдавнъшното придобиване на MGE Office Protection Systems партньорската мрежа на Eaton се разрасна и компанията вече има 3 дистрибуторски компании: Ню Систем, Поликомп и Солитрон. Ню Систем остава партньор на Eaton за продажба и сервизна поддръжка на UPS продукти от серията Powerware, а Поликомп и Солитрон са дистрибутори с добавена стойност, които от няколко години развиват продажбите на устройствата MGE Office Protections Systems.
„Силната партньорска мрежа осигурява на Eaton по-добри възможности за предлагане на целия си портфейл от разнообразни монофазни и трифазни продукти на различни клиенти в цяла България, заяви Кари Коли, директор продажби за Източна Европа в Eaton Power Quality. - Eaton е вторият по големина производител в света на решения за защита на електрозахранването. Изключително богатият ни продуктов портфейл и силна партньорска мрежа ще помогнат да продължим укрепването и разрастването на бизнеса ни на българския пазар", допълва Коли. По думите му, през последните няколко години компанията има отлични постижения в страните от Централна и Източна Европа, и по-специално в Източна Европа. „Гордеем се, че нашият бизнес нараства много по-бързо от средния темп за тези пазари" добавя мениджърът.
Същевременно Eaton засилва предлагането на сервизни услуги в региона и разгърна широка партньорска мрежа, част от която е основният сервизен партньор в България - Ню Системс. В близко бъдеще мрежата от оторизирани сервизи, чрез която Ню Системс оперира на територията на цялата страна, ще работи по единни правила и ще осигурява еднакво високо качество на обслужване за всички клиенти, като ще обхваща и всички продукти на Eaton.
Интеграцията на сервизните услуги и ресурси на Eaton ще помогне на компанията да бъде по-близо до клиентите си. „Това е важно както за крайни клиенти, така и за търговски партньори, тъй като ще повлияе положително на ежедневните им търговски операции. Партньори и клиенти ще се възползват не само от гаранционни сервизни услуги, а и от следгаранционна поддръжка, удължаване на гаранцията, инсталация на място, профилактика или замяна на батерии", допълват от Eaton.
Неотдавна компанията е стартирала глобална кампания за препозиционирането си като доставчик на решения в областта на енергийното управление под надслов „Eaton - Powering Business Worldwide". В България през ноември започна маркетингова кампания, която има за цел да представи новата корпоративна визия и да създаде ясна асоциация между продуктите на Powerware и MGE Office Protection Systems UPS с новата марка Eaton.
Eaton работи активно и върху локалната програма за риселъри, която ще бъде стартирана скоро.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас