Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
21 ное
2008
 
 

Телерик и SAP Labs отличени за втори път сред най-добрите работодатели

SAP Labs България зае трета позиция в категория "Големи компании" за 2008, след като през 2006 г. беше отличена като най-добър работодател, а Телерик за втора поредна година се включва в топ 5 в категорията “Малки и средни компании”.

5490 прочитания
Телерик e на четвърто място в класацията на Hewitt "Най-добрите работодатели 2008" в категория "Малки и средни компании", а SAP Labs България - на трета позиция в категория "Големи компании". Това са отличените компании от ИКТ сектор в годишната подредба сред първите пет най-добри работодатели в страната. Това показват резултатите от ежегодното проучване, провеждано от Hewitt Associates с медийното партньорство на в-к Капитал.
Това е третото проучване "Най-добрите работодатели", което Hewitt провежда в България като част от най-голямото проучване за Централна и Източна Европа. 13 478 служителите и 367 топ мениджъри от 84 компании в България взеха участие в проучването тази година. Списъкът с най-добрите работодатели за Централна и Източна Европа ще бъде публикуван през юни 2009.
Сред Топ 5 на проучването "Най-добрите работодатели в България 2007", проведено от Hewitt, бяха четири ИКТ компании - Телерик, ComMetric, Vmware и Германос. Младата - на 6 г. компания, Телерик оглави класацията за 2007 г. в категорията "Малки и средни компании". SAP Labs България беше отличена като най-добър работодател за 2006 г. в категорията „Компании с над 250 служители”. Проучването, организирано от Hewitt Associates, се проведе чрез допитване до служителите на компаниите, като критериите за оценка бяха удовлетвореността на служителите от мениджмънта, колегите, политиките на възнаграждение, баланса работа-личен живот и възможностите за развитие.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас