Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
08 сеп
2008
 
 

Поликомп добави и Epson в портфолиото си

Дистрибуторът разполага с още 3 "принтерски" марки - HP, Canon и Xerox.

5690 прочитания

Пълната гама продукти на Epson започна да доставя от сепетври 2008 г. дистрибуторът Поликомп. Компанията, която през тази година продължава активно да обогатява предлаганото портфолио, ще разчита да привлече дилърите с редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа, твърдят от Поликомп.
Сред продуктите на Epson, които ще са достъпни чрез партньорската мрежа на дистрибутора, са мастиленоструйни принтери, включително за бизнес потребители, широкоформатни мастиленоструйни и фотопринтери, лазерни принтери и многофункционални лазерни устройства, точково-матрични принтери, скенери, проектори и фотобанки.
„Мастилоструйните принтери на Epson решават широк кръг задачи за печат - от печатане на домашни и уеб страници до печатане на бизнес документи, графики и снимки, обясняват от дистрибутора. - Гамата мастилоструйни фотопринтери Epson Stylus Photo има много спечелени награди и предлага невероятно фотокачество чрез уникалните мастилени технологии на Epson." За нуждите на професионалистите от сферата на графичния дизайн, изобразителното изкуство, фотографията и проектирането компанията осигурява най-високия стандарт за голямоформатните професионални мастилоструйни принтери, добавят от Поликомп.
При лазерни устройства Epson разполага с изключително рентабилни монохромни лазерни принтери, висококачествени цветни лазерни принтери и компактни многофункционални лазерни устройства. „Epson е и един от най-големите производители в света на точково-матрични принтери и в продуктовата си гама предлага най-новите високоскоростни, евтини, надеждни и трайни продукти за всички видове хартия. Матричното печатане е идеалното решение за отпечатването на чернови, данни с големи обеми и многослойна хартия, за които просто няма друга алтернатива", твърдят от Поликомп.
От компанията ще внасят и фотобанките на японския производител. „Цифровата ера дава възможност за невероятна гъвкавост и качество при личната фотография, обясняват от дистрибутора. - Цифровите фотоапарати правят фотографията много по-лесна, дават много възможности за последваща обработка на снимките. С мултимедийния „вюър" за снимки на Epson цифровите снимки, филми и музика могат да бъдат съхранявани, пренасяни и възпроизвеждани с най-високо качество", твърдят на българската уеб страница на производителя.
CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас