Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
13 май
2008
 
 

Cisco България пусна системата за СМБ UC500 на разсрочено плащане с 0% лихва

4117 прочитания

Системата Cisco Unified Communications 500, проектирана специално за нуждите и изискванията на малкия и среден бизнес, бе пусната за българските клиенти на разсрочено плащане с промоционална лихва от 0%, като промоцията е валидна до 25 юли 2008 г., съобщиха от българския офис на компанията. Срокът за погасяване на кредита е 24 месеца, на равни вноски и без оскъпяване. Специалните условия за финансиране са осигурени в партньорство с Райфайзенбанк България и ще се предлагат от сертифицираните партньори на Cisco в цялата страна, допълват от българския офис.
„Програмата на Cisco за финансиране дава възможност на малкия и среден бизнес бързо и лесно, с минимални първоначални инвестиции, да използва предимствата на мрежовите и комуникационни технологии, които са жизнено важни за развитието на техния бизнес и едновременно с това могат да намалят оперативните разходи и тези за финансиране", обяснява Теодора Ангелова, маркетинг директор в Cisco България.
Самото решение UC 500 представлява интелигентна система за осигуряване на всички бизнес комуникации в офиса, управлявани от едно устройство. То обединява локална мрежа, безжична WiFi комуникация; базова мрежова сигурност (Firewall), възможност за отдалечен достъп с криптиране през VPN тунел, IP телефонна централа, възможност за работа с аналогови телефони и факс. Освен това UC 500 осигурява гласова поща за всеки телефонен пост, дава възможност за провеждане на конферентни телефонни разговори, на видеоразговори, както и пренасочване на обажданията към различни оператори.
Системата е мащабируема и може да отговори на конкретните нужди на всяка малка или средна фирма с 5 до 50 служители, добавят от Cisco. Устройството за обединени комуникации осигурява на малкия и среден бизнес гъвкавост и бързина при обмена на информация, което от своя страна води до по-добро обслужване на клиентите. Предимство на UC 500 е, че е компактно и може да се администрира на място или отдалечено, което позволява на фирмите да поверят управлението му на външна организация.
CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас