Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
26 фев
2008
 
 

Професионалните GPS услуги на NAVITEQ вече са достъпни в Южна България

От 15 февруари компанията пусна в експлоатация нова шеста станция в NAVITEQ мрежата, която й позволява да предложим покритие до над 23% от територията на България.

3293 прочитания
NAVITEQ изгражда първата в България мрежа от референтни GNSS станции, която предоставя професионални DGNSS услуги в областта на геодезията, кадастъра, комуникациите и ютилити сектора, географските информационни системи, фотограметрията и други.  
NAVITEQ мрежата се състои от перманентни GNSS станции, които приемат и обработват данни както от американската спътникова система GPS, така и от руската ГЛОНАСС. Информацията се предоставя на потребители, на които е нужна сантиметрова точност при извършване на GNSS (GPS) измервания. NAVITEQ услугите многократно подобряват точността при определяне на местоположение.  
От 15 февруари компанията пусна в експлоатация нова шеста станция в NAVITEQ мрежата, която й позволява да предложим покритие до над 23% от територията на България. Новата станция е инсталирана в гр. Раковски и услугите на NAVITEQ могат да бъдат ползвани вече в и в близост до градовете Пазарджик, Съединение, Стамболийски, Брезово, Пловдив, Карлово, Хисар, Калофер и др.    
Изграждането на новата станция е още една стъпка към изпълнението на крайната цел, която фирмата си поставя - покритие на над 90% от територията на България и осигуряване на надеждна и достъпна за широк кръг потребители услуга.
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас