Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
04 фев
2008
 
 

Kingston поставя 16GB в бърза SDHC флаш-карта

Новият модул разширява предлаганата линия от 4 и 8GB SDHC продукти за допълнително творческо пространство на мобилните цифрови решения.

1720 прочитания
Независимият производител на памети вдига летвата във висококапацитетния клас SD продукти. Новата 16GB Class 4 SDHC карта дава на потребителите освен скорост, още повече пространство за данните. Поредното постижение допълва линията SD карти с висока плътност, която до момента включваше 4- и 8-гигабайтови SDHC модули.
Решението, което е с размери 24x32x2,1 мм, е съвместимо със спецификациите на SD Card Асоциацията, версия 2.00, както и със SDHC устройства, но не е съвместимо със стандартните четци за SD карти. Има вграден ключ за защита от запис.
"Дигиталните камери с висока резолюция и все по-популярните HD видеокамери изискват памети с голям капацитет и по-бързи скорости на трансфер за максимизиране на общата производителност на записващите устройства", коментира Жажа Лин, маркетинг мениджър флаш памети в Kingston. "Нашата нова 16GB карта от Клас 4 отговаря на нуждите за повече производителност и разширява продуктовата линия на Kingston, за да предложи решение за всяко приложение," допълва тя.
Дори с днешните записващи устройства с висока резолюция, една 16GB карта памет може да съхранява хиляди снимки и часове HD видео. Например, този модул би побрал над 7 500 снимки (направени с 6MP камера) и над 4 часа видео (при 6Mbps HD Extended запис) коментират от компанията.
SDHC паметите на Kingston се предлагат в 3 различни скоростни класове (2, 4 и 6) като цифрата за всеки клас показва минималния поддържан трансфер на данни. Например, SDHC карта от Клас 2 гарантира пренос на данни с 2 мегабайта в секунда, докато Клас 6 SDHC продукт ще даде минимум 6 МВ/сек. Тези модули са перфектното решение за днешните SDHC-съвместими устройства, които работят с MPEG-2, MPEG-4 или други алгоритми за видео-компресия с високо качество за HD и DVD видео.
От официалния дистрибутор АСБИС България съобщават, че новите флаш-карти са достъпни в дистрибуторския канал и могат да се поръчват у нас. Фамилията SDHC продукти на Kingston идват с доживотна гаранция и 24/7 техническа поддръжка.
ЕТИКЕТИ:
KinsgtonАсбис
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас