Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
17 дек
2007
 
 

Е-писмо с 44 939 думи кандидатства за Гинес

Съобщение, инициирано от Airbites България, съдържа коледните желания на 2409 души.

3279 прочитания

Електронно писмо, съдържащо коледните желания на 2409 души, ще кандидатства за рекордите на Гинес. В посланието са написани общо 199 790 букви в 44 939 думи, а инициативата за изпращане на най-дългото електронно писмо е на Интернет доставчика Airbites България и според фирмата се провежда за първи път в света. Писмото до Дядо Коледа бе изпратено от братя Мангасарян на 15 декември от терминал с Интернет връзка пред търговския „мол" Сити Център София.
Коледните желания са писани от посетителите на развлекателния портал на доставчика www.myairbites.bg. Сред най-често срещаните изисквания за подарък са нов компютър, кола, фотоапарат и дори Снежанка, показва анализът на електронното писмо. В най-дългото електронно съобщение до адрес info@santaclauslive.com има още послания за световен мир и просперитет.
Развлекатeлният портал на Airbites съдържа информация за компанията, за предлаганите продукти и услуги, както и актуални събития. Сред услугите на сайта са последни новини от България и света, прогноза за времето, валутни курсове, телевизионни програми, хороскопи, полезни съвети и др. myairbites.bg дава възможност потребителите да разменят допълнителни екстри за популярни игри, трейлъри на филми, безплатен софтуер. Чрез приложението kyte.tv посетителите споделят в мрежата направени от тях снимки и видео. По този начин те могат да създадат интерактивен телевизионен канал, собствено шоу, видеоклипове и да ги обменят с всички останали потребители, обяснява Самир Ал-Уакиил, регионален мениджър на Airbites.
Очаква се порталът да бъде обогатен с още приложения като фото и видео галерия, форум и блог. В допълнение потребителите ще използват онлайн магазин и безплатна е-поща, а чрез предоставения календар с вградена функция за напомняне, те ще могат да организират поо-добре времето си, допълват от И'нет доставчика
Airbites България действа от 2005 г. и предоставя услуги на потребители в 30 софийски жилищни квартала, като техният брой е над 11 000, твърди Радостина Никова, директор „Маркетинг и продажби" в Airbites България. Според нея това нарежда компанията на 4 място в столицата по брой потребители на широколентови услуги след БТК, Мегалан и Спектър Нет.
Догодина компанията планира да разшири портфолиото си от услуги с VoIP телефония, а по-късно с цифрова телевизия, игри и др. „Тези услуги вече са пуснати от поделението ни в Румъния, каза Ал-Уакиил. - През 2008 .г ще доизградим оптичната си мрежа до всяка от сградите в кварталите, които покриваме (FTTB)."

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас