Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
18 окт
2007
 
 

88 фолксвагена Polo разиграва M-Tel за 88 дни

Цената за всеки изпратен SMS за участие в играта е 1,20 лв. с ДДС.

14747 прочитания

Нова SMS игра стартира за клиентите си Мобилтел. Те могат да спечелят нов автомобил Volkswagen Polo, ако участват в нея. Кампанията ще продължи 88 дни - от 18 октомври 2007 г. до 13 януари 2008 г. и всеки ден един от участниците в играта може да спечели една от 88-те коли, давани от оператора. Отделно в края на всяка седмица най-активният участник ще получава същия автомобил от същия модел, което означава, че общият брой на раздадените фолксвагени ще е 101, обясняват от Мобилтел. Всички автомобили са червени, с 3 врати и с бензинови двигатели с обем 1,2 литра.
Правилата за участие в SMS кампанията "88 коли за 88 дни" са много прости и същевременно съвсем неевтини. За да участва в дневното състезание, клиентът трябва да изпрати празен SMS на кратък номер 8888, а след това да дава верен отговор на всеки от въпросите, които ще получи на мобилния си телефон. Цената на всяко от съобщенията е 1,20 лв. с ДДС. Ежедневните победители се определят чрез електронно теглене, в което се включват участниците, изпратили верен отговор в рамките на предходния календарен ден. Печелившите за седмица се определят според броя събрани точки от верни отговори.
Всеки участник може да спечели само една награда. Служител на М-Тел се свързва със спечелилия чрез обаждане от номер 133 до един работен ден от определянето на спечелилия. Клиенти, които ползват фирмени SIM карти, ще могат да участват само ако са получили разрешение от лицата, представящи фирмата пред Мобилтел. В същото време ако до 10 дни след уведомлението, спечелилият участник не е подписал приемен протокол за наградата, той губи наградата, пише в общите условия на играта.
Играта се организира от М-Тел съвместно с Велти, ГоингЪп и М-Телеком, а подробна информация е достъпна на сайта www.88koli.com (който заработи в края на първия ден от играта към 20 часа, както показа проверка на редакцията), както и в магазините на М-Тел или от безплатния номер 8888.
CW/Б


НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас