Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
18 окт
2007
 
 

88 фолксвагена Polo разиграва M-Tel за 88 дни

Цената за всеки изпратен SMS за участие в играта е 1,20 лв. с ДДС.

14023 прочитания, 529 коментара

Нова SMS игра стартира за клиентите си Мобилтел. Те могат да спечелят нов автомобил Volkswagen Polo, ако участват в нея. Кампанията ще продължи 88 дни - от 18 октомври 2007 г. до 13 януари 2008 г. и всеки ден един от участниците в играта може да спечели една от 88-те коли, давани от оператора. Отделно в края на всяка седмица най-активният участник ще получава същия автомобил от същия модел, което означава, че общият брой на раздадените фолксвагени ще е 101, обясняват от Мобилтел. Всички автомобили са червени, с 3 врати и с бензинови двигатели с обем 1,2 литра.
Правилата за участие в SMS кампанията "88 коли за 88 дни" са много прости и същевременно съвсем неевтини. За да участва в дневното състезание, клиентът трябва да изпрати празен SMS на кратък номер 8888, а след това да дава верен отговор на всеки от въпросите, които ще получи на мобилния си телефон. Цената на всяко от съобщенията е 1,20 лв. с ДДС. Ежедневните победители се определят чрез електронно теглене, в което се включват участниците, изпратили верен отговор в рамките на предходния календарен ден. Печелившите за седмица се определят според броя събрани точки от верни отговори.
Всеки участник може да спечели само една награда. Служител на М-Тел се свързва със спечелилия чрез обаждане от номер 133 до един работен ден от определянето на спечелилия. Клиенти, които ползват фирмени SIM карти, ще могат да участват само ако са получили разрешение от лицата, представящи фирмата пред Мобилтел. В същото време ако до 10 дни след уведомлението, спечелилият участник не е подписал приемен протокол за наградата, той губи наградата, пише в общите условия на играта.
Играта се организира от М-Тел съвместно с Велти, ГоингЪп и М-Телеком, а подробна информация е достъпна на сайта www.88koli.com (който заработи в края на първия ден от играта към 20 часа, както показа проверка на редакцията), както и в магазините на М-Тел или от безплатния номер 8888.
CW/Б


НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас