Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
16 май
2019
 
 

Пловдив става столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в Югоизточна Евпора

На 17 май в града под тепетата ще бъдат връчени за четвърти пореден път българските технологични Оскари

752 прочитания

На 17 май 2019 г. Пловдив ще e домакин на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност– SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.

Събитието се организира от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив, в хотел „Империал“ и е с начален час 10:00 ч. Така градът под тепетата ще се превърне в столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в Югоизточна Евпора.

Форумът ще събере над 300 гости, като в конференцията ще вземат участие над 30 български и международни лектори, като пълният им списък може да бъде видян на seeitssummit.com.

Прочетете още: Bulgarian ICT Watch – между успешния износ и недостига на ИТ специалисти

 

Специален гост на събитието ще е д-р Даниел Съскинд, който ще предизвика присъстващите с мотивационната си реч на тема „Бъдещето на професиите“. Преподавател в Оксфорд и бивш главен съветник на британското правителство, д-р Съскинд е съавтор и на бестселъра „The Future of the Professions“. В книгата той изследва влиянието на технологиите и особено на изкуствения интелект върху професиите и обществото като цяло. Участията му в TED Talk за бъдещето на работните процеси са гледани повече от 1.4 милиона пъти.

Футуристът Мартин Везовски и главен дизайнер на SAP е другият специален гост на събитието. Той ще представи своята визия как можем да начертаем, изградим и вдъхновим бъдещето, в което искаме да живеем. През 2017 г. Везовски е отличен в Топ 100 на иноваторите в Германия с титлата „Софтуерен визионер“.

В рамките на форума за четвърти път ще бъдат връчени и българските технологични Оскари – наградите за иновации, технологии и аутсорсинг за 2019 година. Интересът към наградите за иновации, технологии и аутсорсинг за 2019 година отбелязва 30% ръст в сравнение с миналогодишните кандидатури. В 16 категории ще бъдат отличени най-добрите компании, проекти и продукти, сред които софтуерна компания на годината, най-добър работодател в сектора на технологиите, старт-ъп компания на годината и др. Авторитетно жури от международни специалисти оценява кандидатурите, а победителите ще станат ясни по време на специалната гала вечеря на 17 май.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас