“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
16 май
2019
 
 

ѕърво в Ѕългари€ HBO пуска банкова карта :Д»гра на троновеУ заедно с –айфайзенбанк

Ѕанката отчита 20% ръст на за€влени€та за дебитни карти, както и 126% повече за€вки за продукта Д—метка за всеки денУ благодарение на общата карта, свързана с най-известни€ сериал на HBO

693 прочитани€

¬ Ѕългари€ бе пусната първата за ≈вропа банкова карта „»гра на тронове“, като инициативата е на HBO ≈вропа и –айфайзенбанк, чието мото бе „— теб в огън и лед“. ‘еновете на най-попул€рни€ сериал на HBO “»гра на тронове“, които са направили предварителна за€вка за новата карта, вече разполагат с не€.

—поред първите данни на банката за продажбите, за€вките за дебитни карти на –айфайзенбанк се скочили с 20% на седмична база, в сравнение с предишни€ период, в който картата „»гра на тронове“ все още не е предлагана. “ъй като картата се предостав€ заедно с продукта на –айфайзенбанк „сметка «а всеки ден“, за€влени€та за този продукт са нараснали със 126%, за€ви при представ€нето на картата ћариела јтанасова, директор „»ндивидуално банкиране“ в –айфайзенбанк.

Ќад 50% от за€влени€та за новата карта са на клиенти от —офи€, следват за€вките от три други големи град ¬арна, –усе и ѕлевен, а изненадата е „петото“ м€сто на ѕанагюрище, където €вно има много фенове на сериала по HBO. 10% от клиентите за€в€ват и допълнителна карта за семейството или при€тели, добави јтанасова.

ѕрочетете още: (юни) —ветът на стрийминга Ц актуалните сериали, филми, стенд-ъп

„¬ъпреки, че сериалът е към сво€ край, частица от света на „»гра на тронове“ ще остане у феновете, като с не€ те ще могат да плащат 24 часа на ден, да тегл€т, да пазаруват, да гледат любимите си филми и сериали по HBO GO“, добави ћариела јтанасова.

ћариела јтанасова, директор „»ндивидуално банкиране“ в –айфайзенбанк, и ƒимитър Ќойков, мениджър на HBO за Ѕългари€.

ћариела јтанасова, директор „»ндивидуално банкиране“ в –айфайзенбанк, и ƒимитър Ќойков, мениджър на HBO за Ѕългари€.

—ъвместната кампани€ на банката и HBO Ѕългари€ започна със специално разработена онлайн игра, в ко€то –айфайзенбанк се опита да намери най-запалените фенове на сериала. »грата е посетена от над 18 500 потребители, като те са изиграли 240 000 игри. „ѕовече от 2000 души са отговорили правилно на всички въпроси и участват в томболата за артефакти от играта. –езултатите от не€ са качени на сайта на играта“, об€сни јтанасова.

„‘еноменът, в който „»гра на тронове“ се превърна за тези 9 години, не подминава и Ѕългари€. ” нас по последни данни от този месец сериалът е най-гледаното съдържание в онлайн стрийминг платформата ни HBO GO. —умарно сезоните му до момента достигат д€л по гледаемост от 60% от ц€лото ни съдържание. ¬ платформата има над 6000 часа под формата на филми и сериали. Ќай-гледани от българите са сезони 8, 7 и първи€т сезон, като последното се дължи на това, че много хора са започнали да гледат сериала за първи път едва тази година, когато излезе негови€т финален сезон. “ова ни показва още веднъж маги€та му и качеството, което са вложили в работата си всички в HBO и в€рвам, че той ще продължи да живее и да привлича нови фенове, въпреки точката, ко€то ще поставим в тази лини€ от истори€та на ¬естерос в понеделник. Ѕанковата карта с дизайн „»гра на тронове“ също е част от това приключение“, за€ви ƒимитър Ќойков, мениджър на HBO за Ѕългари€.

ѕоследни€т 6-и епизод на осми€ сезон на сагата „»гра на тронове“, чието излъчване в Ѕългари€ започна на 15 април в HBO GO и по HBO, ще завърши на 20 май. Ќойков очаква, че този епизод ще изпревари по гледаемост досегашните „любимци“ на феновете.

≈“» ≈“»:
HBOReiffeisenbankкарта
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас