“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
15 май
2019
 
 

‘ћ» и Uber Ѕългари€ организират лекции за меките умени€

ƒвете лекции ще подгот€т студентите за  ариерни€ форум на ‘ћ», който ще се проведе на 5 и 6 юни т.г.

644 прочитани€

ƒве лекции в областта на меките умени€ организира ‘орума за кариерно развитие във ‘ћ» към —” „—в.  лимент ќхридски“ съвместно с развойни€ екип на Uber Ѕългари€. Ќа 20 май от 17:30 ч. специалистите на Uber ще коментират в рамките на час как да бъде намерен най-добри€т стаж за студентите, съдържание и дизайн на стажа, как да се създадат правилни очаквани€ за постигане на оптимални резултати, колко важно е менторството и др. Ќа 28 май по същото време лекци€та ще бъде на тема „ ак да се подготвим за стажа“. Ќа не€ ще се обсъждат по-практични области, така че студените да се подготв€т за процеса на кандидатстване и интервюиране. ќбсъждани€та ще включват „ ак да покажете таланта си през проектите от университета“, „ ак да напишете мотивационното си писмо“, „ ак най-добре да се представите по време на интервюто“ и др.

„÷елта е студентите да посет€т лекциите, да подготв€т своите CV-та и мотивационни писма и така да са готови за 4 и 5 юни, когато ще се проведе  ариерни€ форум на ‘ћ»“, об€сн€ват организаторите от  ариерни€ център на факултета.

„—тажовете не са толкова лесни за намиране, както мнозина си мисл€т. »ли по-точно - правилните стажове!  огато говорим за най-подход€щи€ за стаж, има много въпроси, на които тр€бва да се даде отговор - как да го намерите, как да се уверите, че това е възможността, ко€то ¬и подхожда най-добре и ще развиете търсените умени€, какво има значение в дизайна на стажа? » ако това е първи€т стаж за ¬ас - става още по-трудно, нали?, коментират от Uber Engineering Sofia. - Ќие знаем колко е важно това и бихме искали да споделим н€кои идеи, които биха могли да ви помогнат в търсенето на стаж. »мали сме страхотен и не толкова добър опит, правили сме полезни и не толкова полезни стажове и сподел€ме научените уроци“, добав€т от Uber Ѕългари€.

ѕрочетете още: 67 фирми ще участват в  ариерни€ форум на ‘ћ»

ƒвете лекции са предназначени за всеки, който търси или ще търси стаж и е отворен за н€кои идеи, свързани с процеса.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас