Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
13 май
2019
 
 

Третото издание на ISACA Day ще се проведе на 27 май

Ръстът на ИТ сектора води до нужда от повече ИТ одитори

936 прочитания

На 27 май в София ще се състои третото издание на специализирана конференция за ИТ одитори ISACA Day “Cyberculture”. На сайта на събитието можете да се запознаете с официалната програма.

Сред ключовите лектори на тазгодишното издание ще е Кен Спенс от лондонското поделение на организацията. Той ще говори за историята и структурата на ISACA, както и за издаваните сертификати и привилегиите, от които могат да се възползват членовете ѝ.

Далим Басу

Прочетете още: ISACA с курс по киберсигурност в началото на юни

Друг водещ представител на организацията, гост на събитието тази година, е Далим Басу, CISA, CRISC, FBCS, CITP, Bsc.(Hons.) и директор събития в ISACA London Chapter. Той ще разкаже за настоящата киберкултурна революция – как тя променя живота на хората и как бизнесите могат да се възползват от нея. 

Повече за ISACA: Организацията е регистрирана официално в България през 2007 г. поз името ISACA - Sofia Chapter. Целта на сдружението е да подпомага и организира развитието и обучението на специалисти в областта на одита на информационните системи и одита на контролната среда в информационните системи. За постигане на целите си ISACA съдейства активно и подпомага образователния процес и разширява непрекъснато професионалните познания на своите членове и ИТ специалистите.

Историята на ISACA започва през 1967 г., когато се създава Electronic Data Processing Auditors Association (EDP Auditors Association). Съвременното име на асоциацията е прието през 1993 г. Днес ISACA има над 140 000 членове в над 180 държави. Организацията създава някои от основните рамки и стандарти в областта на ИТ одита.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас