“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
08 май
2019
 
 

„ешката ALEF ще бъде ексклузивен дистрибутор на NetApp за ÷ентрална и »зточна ≈вропа

 лиентите ще получат отлично обслужване и локална поддръжка благодарение на сътрудничеството между ALEF Distribution и NetApp

732 прочитани€

ќт 1 май 2019 г. чешката компани€ ALEF Distribution става ексклузивен дистрибутор на NetApp за ÷ентрална и »зточна ≈вропа и јдриатика, съобщиха от компани€та, част от ALEF Group. „Ќовото сътрудничество е част от стратеги€та за засилване на рол€та на дистрибуторите и партньорите на NetApp в ≈вропа, Ѕлизки€ изток и јфрика (≈Ѕ»ј) и ще предостави на клиентите в ÷ентрална и »зточна ≈вропа обслужване на световно ниво и модерни решени€ в ерата на хибридните облаци“, допълват от ALEF.

≈ксклузивното сътрудничество на двете компании се разраства не само в –епублика „ехи€, —ловаки€, ”нгари€, —ловени€, ’ървати€, —ърби€ и –умъни€, но и се разшир€ва в —редиземноморски€ регион, по-точно в Ѕългари€, √ърци€,  ипър и ћалта.

ѕрочетете още: ѕазарът на корпоративни системи за съхранение с 19,4% ръст през 3Q18

„»збрахме ALEF Distribution заради успешното ни досегашно сътрудничество, техни€ опит в бранша, както и на този пазар, за€ви за пресата  ристи€н  ер, вицепрезидент на NetApp за регион ≈Ѕ»ј. - Ќашето партньорство и увеличаването на присъствието ни е жизненоважно за стратеги€та на NetApp за ÷ентрална и »зточна ≈вропа. «аедно ние целим да се превърнем във водещите експерти в областта на хибридните и мултиоблачните услуги за нашите клиенти, като позвол€ваме на хората да разгръщат възможностите си, докато им предостав€ме печеливша и предсказуема среда, в ко€то бизнесът да се развива успешно.”

„NetApp е един от най-важните ни партньори и ние много ценим нашето сътрудничество. “о помага на ALEF Group да предостав€ ц€лостни услуги за анализ, дизайн и внедр€ване на професионални комплексни решени€ в ÷ентрална и »зточна ≈вропа”, допълва ћилан «инек, изпълнителен директор на ALEF Group.

„«а нас е важно да бъдем силен дистрибутор, който носи добавена стойност. ¬€рваме, че с нашите познани€ за региона и технологи€та ще помогнем на NetApp да расте и да удовлетвор€ва нуждите на клиентите си в ÷ентрална и »зточна ≈вропа“, добав€ Ћюбомир «лачки, регионален търговски директор на ALEF Group.

¬ Ѕългари€ решени€ на NetApp са внедрени от —темо в н€колко комплексни проекта, включително в Ћ»Ѕ’≈–. ќсвен това продуктите са достъпни у нас чрез глобални€ договор на Fujitsu с NetApp.

Alef Distribution има офиси или търговско покритие във всички страни от Ѕалканите с изключение на Ѕългари€. "ѕо отношение на въпроса за бизнес дейността на ALEF Distribution в Ѕългари€, свързана с NetApp, нашите дейности ще се осъществ€ват от дъщерните дружества на ALEF Distribution в съседните страни, предимно от ALEF Distribution –умъни€. ALEF Distribution –умъни€ има гол€м опит в подобна подкрепа за други брандове  през последните две години. ÷ентрални€т ни офис в ѕрага също е в готовност да подкрепи всички дейности по облачни или специализирани решени€", за€виха за Computerworld от централни€ офис на ALEF.

 

≈“» ≈“»:
NetAppдистрибуци€
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас