Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
24 апр
2019
 
 

A1 с две отличия от международните награди за иновации „Продукт на годината”

А1 Wallet и A1 Smart Home триумфираха в своите категории благодарение на функционалността и иновативните си характеристики

771 прочитания

A1 спечели две отличия от престижните международни награди за иновации „Продукт на годината 2019“. А1 Wallet спечели първа награда в категория „Дигитални разплащания”, a A1 Smart Home взе приза в секцията „Умни решения за дома”. Двете услуги са част от стратегията на А1 за развитие дигитално продуктово портфолио, целящо да направи съвременните технологии по-достъпни.

 

Прочетете още: Superbrands отличи А1 като телеком №1 у нас

Дигиталният портфейл А1 Wallet е мобилно приложение за смарт телефони, което позволява безплатно изпращане и получаване на пари между потребителите му в страната и чужбина, безконтактно плащане чрез Android смартфон, плащане чрез IBAN, онлайн плащане, плащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други.

А1 Smart Home е първото решение за умен дом в България, което разполага с изкуствен интелект (AI) и изучава навиците на ползване на своите потребители, за да се пригоди към предпочитанията им. В зависимост от нуждите на дома, A1 Smart Home се предлага в два пакета – Comfort и Security.

Световният конкурс „Продукт на годината” се провежда ежегодно в над 40 страни. Участващите продукти трябваше да демонстрират иновации в еднo или повече направляния, между които дизайн, опаковка и състав.

ЕТИКЕТИ:
А1иновации
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас