Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
16 апр
2019
 
 

BST стана златен партньор на SAP в България

Компанията „Бизнес услуги и технологии“ реализира успешни проекти в България, САЩ, Европа, Близкият изток, Азия и Африка.

796 прочитания

SAP обяви фирма „Бизнес услуги и технологии“ ООД (BST) за свой златен партньор в България. Този статут се дава на компании, доказали се като експерти в доставката, внедряването и поддръжката на SAP решения.

Компанията предлага комплексни решения, включващи бизнес консултиране, изграждане на ИТ инфраструктура, внедряване и поддръжка на SAP решения. За да отговори на бизнес изискванията на своите клиенти и да бъде техен надежден партньор по пътя им към дигиталната трансформация, BST има изградени ключови компетенции в едни от най-иновативните решения на SAP за управление на всички процеси в една организация. Сред тях са SAP S/4 HANA, SAP BI, SAP C/4 HANA (C4C, C4S), SAP ARIBA / ARIBA SNAP, SAP HYBRIS (B2B, B2C, B2B2C, Marketing) и SAP SuccessFactors.

BST разполага с екип от над 50 консултанти и специализация в различни сектори от индустрията. Реализирала е успешни проекти в България, САЩ, Европа, Близкият изток, Азия и Африка. „BST има амбиции да се превърне в една от най-иновативните компании не само в България, но и на международния пазар и е насочила усилия към разширяване на своето портфолио, включвайки SAP S/4 HANA Cloud, SAP Cloud Platform и Internet of Things (IoT)“, обясняват от българската фирма.

Прочетете още: SAP: Интелигентните технологии са решаващи за дигиталната трансформаця

„За нас е чест и отговорност да спечелим едно от най-високите нива на партньорство и да бъдем „златен партньор“ на SAP. BST e и сертифициран център за поддръжка на решенията на SAP (Partner Center of Expertise). Тези постижения са признание за усърдната работа на целия ни екип и гаранция за нашите клиенти, че получават качествено и експертно обслужване.“, заяви Герчо Каракашев, управител на BST.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас