Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
15 апр
2019
 
 

ТУ – София организира 8-о поредно изложение „Стажове“

136 работодатели ще се срещнат със студенти на ТУ- София в учебни корпуси 1, 2 и 12.

909 прочитания

Общо 136 на брой работодатели ще се срещнат със студенти на ТУ- София на 16 април тази година по време на организираното от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ на ТУ-София изложение „Стажове“.

Щандове са поставени в учебни корпуси 1, 2 и 12, като откриването е утре, 16 април от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на университета. Официални гости на събитието ще са Васил Велев, председател на Съвета на настоятелите на ТУ-София и председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Кирил Домусчиев, член на Съвета на настоятелите на ТУ-София и председател на УС на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и Иван Михайлов – член на Съвета на настоятелите на ТУ-София и управител на Вистеон България.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и ще представят информация за своята дейност, свободните стажантски позиции и разработените стипендиантки програми.

Прочетете още: Конференция в ТУ-София обсъжда бъдещите технологии за достъп до интелигентни инфраструктури

„Стажове“ е най-мащабното университетско събитие от този вид в страната, в рамките на което бизнесът се запознава отблизо със своите бъдещи експерти, които се обучават в най-големия технически университет, висшето училище с най-висока институционална акредитация в България – 9,56. Съгласно Рейтинговата система на българските  университети ТУ-София за поредна година заема първо място в шест най-престижни професионални направления: „Машинно инженерство“, „Електротехника, електроника и автоматика“, „Комуникационна и компютърна техника“, „Енергетика“, „Транспорт, корабоплаване и авиация“ и „Общо инженерство“, коментират от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“.

Изложението „Стажове“ ще се проведе и на 17 април в пловдивския филиал на ТУ - София, както и във „Факултет и колеж“- Сливен.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас