Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
11 апр
2019
 
 

VMware България отново приема стажанти по общо 65 позиции

80% от участниците в програмата през 2018 г. са получили оферта за работа на пълен работен ден в компанията

1119 прочитания

Общо 65 стажанти ще наеме по новата си стажантска програма VMware България. В рамките на програмата са предвидени позиции в сферата на софтуерното инженерство, на научно-развойните дейности, финансите, Data Science, човешки ресурси и бизнес анализи.

Стажантите във VMware ще работят по иновативни и предизвикателни проекти, които могат да имат директно отражение върху резултатите на компанията, а нерядко могат да доведат и до регистриране на нов патент или разработката на нова продуктова функционалност, твърдят от българското поделение на щатската компания. „Всеки стажант ще работи със собствен ментор - опитен инженер, който ще помага с насоки и наставления по време на проекта”, допълват организаторите.

Стажовете са продължителност 6 месеца и завършват с изложба на проектите, по време на която участниците ще представят постиженията си пред целия екип на VMware България.

Прочетете още: Новият център SO2 на Equinix в София ще побира до 100 000 сървъра

Стажовете завършват с изложба на проектите

Стажовете завършват с изложба на проектите

“Един от най-вълнуващите аспекти на стажантската програма е, че през цялото време се чувствах напълно самостоятелна. Разбира се, имах ментори, които винаги ми помагаха и ми даваха напътствия, но в същото време усещах, че мога да се справя сама с предизвикателствата и да предложа собствени решения – това ми помогна да науча много”, разказва Кристиана Ганчева, бивш участник в стажантската програма, а в момента младши софтуерен инженер във VMware Cloud Operations.

Близо 80% от участниците в програмата през 2018 г. са получили оферта за работа на пълен работен ден и са преминали към следващия етап от своятa кариера във VMware. Стажовете са пригодени към нуждите на студентите и им позволяват да съчетават успешно своите задължения на работа и в университета.

“Когато пристигнах в България, не знаех какво да очаквам и не познавах страната”, разказва Габриел Камани, който пристига от Барселона за стаж в екипа “Облачно управление“. - Днес мога да заявя, че стажът във VMware България беше най-доброто, което ми се е случвало в цялата ми кариера”, допълва той.

VMware България предлага дружелюбна работна среда в модерен офис със зони за фитнес и отдих, просторно кафене с удивителна гледка към града, безплатен паркинг за коли и велосипеди, както и много други придобивки, твърдят от компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас