“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
09 апр
2019
 
 

Ѕританско-българската бизнес асоциаци€ BBBA организира роудшоу за »“ компании във ¬еликобритани€

–егистраци€та за българските компании е до 15 април

1020 прочитани€

Ѕританско-българската бизнес асоциаци€ (BBBA) кани представителите на »“ бизнеса в Ѕългари€ да се присъедин€т за втора поредна година към делегаци€та на BBBA по време на »“ пътуващо изложение във ¬еликобритани€. —ъбитието ще се проведе от 21 до 23 май 2019 г. в три града - Ћондон, јскът и –единг. ƒелегаци€та на BBBA ще се състои от представители на »“ компании, които искат да развиват и разшир€ват бизнес връзките си с ¬еликобритани€.

«а участниците е предвидена богата програма от събити€. —пециален акцент е поставен върху възможността за изграждане на бизнес връзки и за представ€не на дейността на компаниите. ѕредставителите на бизнеса ще участват в двустранни срещи на четири очи, ще се присъедин€т и към две големи събити€ в јскът и –единг.

Ќа 21 май те ще участват в Ћондон във форум за застраховане, финанси и технологии, както и в събитие в посолството на Ѕългари€ в Ћондон, озаглавено „Ѕългари€ – »“ дестинац舓.

ѕрочетете още: ¬еликобритани€ налива 66 млн. лири в разработка на роботи за военните

Ќа 22 май в јскът е организирана бизнес закуска от “ърговската камара Thames Valley, а на 23 май в –единг компаниите ще участват в ћеждународна технологична конференци€;

„“ова е уникална възможност да представите бизнеса си на глобалната сцена. ѕрисъедин€вайки се към делегаци€та на BBBA, участниците ще имат достъп до едни от най-престижните събити€ в тази област. “е ще могат да се възползват и от редица уникални възможности за изграждане на бизнес контакти, а инструментите за избор и организиране на бизнес срещите позвол€ват оптимална ефективност“, коментира изпълнителни€т директор на BBBA ƒесислава ћитева.

ѕрофилите на компаниите, които ще се включат в делегаци€та, ще бъдат публикувани на уеб страница. “ака потенциалните им партньори от ¬еликобритани€ ще могат да се запозна€т по-подробно с т€хната дейност. ƒосега са се регистрирали BGO Software, разработваща решени€ за здравеопазването и фармацевтиката, mishmash io, разработила и поддържаща едноименна —”Ѕƒ, Accedia, компани€ за професионални »“ услуги, и ITGix.  омпаниите, които жела€т да се присъедин€т към бизнес делегаци€та, тр€бва да се регистрират до 15 април.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас