Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
05 апр
2019
 
 

Acronis Backup с нови възможности за корпоративна киберзащита

Acronis Backup 12.5 Update 4 разширява обхвата на поддържаните работни натоварвания и удвоява броя на защитените устройства, които могат да бъдат управлявани от един единствен контролен сървър

702 прочитания

Acronis, лидер в областта на киберзащитата и хибридното облачно съхранение, обяви пускането на основен ъпдейт на своето корпоративно решение за създаване на резервни копия – Acronis Backup 12.5 - въвеждайки физическо изпращане на данни, пренос от виртуални машини между различни платформи, защита от криптомайнинг и локализация на още седем езика.

Също така, новият ъпдейт, който е безплатен за всички настоящи потребители на Acronis Backup, увеличава броя на устройствата, които могат да бъдат управлявани от един сървър, до 8000, което позволява потребителите да защитават всички данни, приложения и системи чрез интуитивен и удобен уеб интерфейс.

Това е най-големият ъпдейт на Acronis Backup до момента. Ние се вслушахме в нашите потребители и им предоставихме функциите, които те пожелаха. Acronis Backup е най-сигурното решение за създаване на резервни копия на пазара, на което се доверяват повече от 500 000 компании по цял свят”, коментира Пламен Тошев, управител на Acronis България.

Прочетете още: Пореден отбор от моторните спортове ще използва решения за сигурност на Acronis

 

Нови функци

 Последният ъпдейт добавя няколко нови характеристики към Acronis Backup, включващи:

1. Физическо изпращане на данни: Въможност за защита на огромни обеми информация чрез изпращане на криптирани версии на цялостни резерви копия до Acronis data center на хард диск.

2. Разширена скалируемост: Възможност за спестяване на инфраструктурни ресурси чрез управление на до 8000 устройства от един сървър.

3. Разширен user experience: Възможност за лесно организиране, групиране и филтриране на устройства през нова характеристика за коментари и ефективно планиране създаването на резервни копия чрез new performance и backup window.

4. Локализиране на седем допълнителни езика: български, норвежки, шведски, финландски, сръбски, малайски, индонезийски.

5. Подобрена активна защита: Откриване на cryptomining malware, защита на мрежовите папки, изобразени като локални устройства.

6. Пренос между платформите: Възможност за конвертиране на архивни файлове във VM файлове (готови VHDX, VMDK формати), които могат да работят на VMware Workstation и Microsoft Hyper-V хипервайзори.

7. Поддръжка на допълнителни операционни системи и хипервайзори:

Microsoft Exchange Server 2019

Windows Server 2019 with Hyper-V

Microsoft Hyper-V Server 2019

VMware vSphere 6.7 update 1

Citrix XenServer 7.6

RHEL 7.6

Ubuntu 18.10

Fedora 25, 26, 27, 28, 29

Debian 9.5, 9.6

Windows XP SP1 (x64), SP2 (x64), (x86)

Ние си партнирахме с Acronis, като част от нашата стратегия за цифрова трансформация. Технологията на Acronis ни помогна да оптимизираме киберзащитата и значително да намалим времето за създаване на резервни копия от дни на часове, като по този начин нашите операции във фабриката и на пистата станаха по-ефективни и сигурни”, разказва Греъм Хакланд, CIO на ROKiT Williams Racing Formula One team.

Брадли Силвърман от отдел “Технически операции” в най-големия частен уеб хостинг и домейн регистър в Австралия, Ventra IP, също е категоричен: „Използвахме технологията на Acronis в скорошен проект за миграция на много сървъри. По-рано подобна дейност отнемаше повече от 72 часа. С Acronisтова ни отне само седем часа. Помогна ни да намалим времето за поддръжка, което направи нашите системни администратори и клиенти много щастливи.

Силен растеж

Новият ъпдейт идва като резултат от силното представяне на компанията, която постигна 20 % нетен ръст през 2018 година, 160 % растеж на работата в облак и назначи 400 нови служители, включващи повече от 100 в новите офиси в Темпе, Аризона и София. Този темп на разтеж се очаква да продължи и през следващите месеци на 2019 г.

Новите потребите могат да изтеглят напълно безплатно функциониращата версия за 30-дневен пробен период на Acronis Backup от ТУК

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас